Home Rejser Fashion26 – det nye sort?

Fashion26 – det nye sort?

written by Nicolai Klingenberg 11. juni 2010
Pin It

Du kan bo på et hav af steder i New York, og jeg har prøvet en del. De billige. Og de dyre som The Standard og 60 Thompson. Og så det, der ligger lidt over midten, som Fashion26, jeg boede på sidst, jeg var i byen.

På 22. etage huserede bloggeren...

Nyåbnet (medio april), fire stjerner og (næsten) på hjørnet af West 26 og 7th Avenue – sidstnævnte også kaldet Fashion Avenue.

... i dette værelse...

Du kan det hele på hotellet – og der burde ikke være mange dage til, at rooftop baren åbner. Den var lige på trapperne i maj, og det var møgærgerligt, at den ikke var åbnet som lovet. Til gengæld blev det til en opgradering i stedet. Det var dog Musses nye fritz, der sørgede for det – og tak til Gun-britt for den klipning, som var skyld i et ”fashion look”, som hotellet kvitterede med en opgradering for.

... med denne udsigt.

Der er stykke vej fra Fashion 26 til de to førnævnte hoteller – men det holder alligevel. Prisen er en helt anden, folk socialiserer og bruger hotellet (selvom de ikke bor der, og selvom det lige var åbnet).

Fancy reception - de kulørte sager i baggrunden er faktisk ruller med sytråd.

Du kan få drinks i baren og bøf i underetagen (se spiseerindring her), og betjeningen er rar og alt andet end hovskisnovski, som man måske kunne frygte med et hotel, der slår sig på at være ”noget med” Fashion.

Velkomst cupcake - det er jo så oppe i tiden.

Ved ankomst bliver du budt på en cupcake – velsmagende endda. Og du kan glæde dig over den generelle, høje amerikanske service, der blandt andet betyder gratis internet på værelset. Det kunne andre på europæiske breddegrader lære en del af.

En aften, en blogger med ryggen til og et blomsterbed.

Vær ikke bange for at gå til Conciergen – servicen er der for at blive brugt. Det betød blandt andet reservationer på spisesteder, booking af billetter og tips til lokal sushi til få penge.

Kig forbi her, hvis du vil vide mere.

Pin It

You may also like