Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del III

Karismatiske mænd – del III

by Nicolai Klingenberg

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer tre er Christian Friis Johansen. Læs herunder, hvad manden, der har lavet magasiner i mere end en håndfuld år har på hjerte, når det kommer til det gode liv. I øjeblikket er Christian mere end aktuel med sine udgivelser af landets nyeste luksusmagasin, Luxury Aficionados, der er ganske gratis.

*Jeg kan godt lide at spise på restaurant Kong Hans Kælder, fordi køkkenchef Thomas Rode Andersen og sommelier Thilde Maarbjerg er det ultimative team, som aldrig har skuffet mig.

*Mit ur er blandt andre et Rolex Submariner 16613, og det købte jeg, det første år jeg havde en årsindkomst over en million kroner.

*Immateriel luksus i min verden er tid med mine børn.

*Jeg drømmer om at eje en Azimut Yacht.

Initiativtager til og chefredaktør på landets største luksusmagasin Luxury Aficionados, Christian Friis Johansen.

*En rigtig mand kan altid betale sine regninger.

*En hver mand bør anskaffe sig et kontor/bibliotek hjemme, hvor han kan være sig selv.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver jordskokkesuppe med pastinakchips.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til et godt fransk glas rødvin, eller en gin/tonic.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden at have givet mine døtre et kys og et kram.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da solen kom til Danmark i marts måned, og alle troede vi ville få en varm sommer. Alle blev så glade efter fire måneder i dybfryseren – kortvarigt dog.

Læs mere om Friis’ magasin her.

You may also like

3 comments

Mads Windeballe 13. juni 2010 - 23:25

En rigtig mand kan altid: Betale sine regninger”.
Hvor er det bare fedt sagt..
COOL DUDE!!!!!!
Mere med ham 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 14. juni 2010 - 13:13

🙂 Godt at høre Mads – du kan følge hans laden og gøren i magasinet. Det holder hele vejen.

Reply
Mads Windeballe 14. juni 2010 - 13:19

Det vil jeg helt sikkert læse nærmere 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.