Home Grej & grooming Lidt godt til halsen i form af knuder og en sløjfe

Lidt godt til halsen i form af knuder og en sløjfe

written by Nicolai Klingenberg 8. juni 2010
Pin It

Jeg bryder mig godt om at binde noget om halsen, når det skal være lidt festligt. Eller bare anderledes. På en tur udenbys, nærmere bestemt New York, fandt jeg nogle pivfrække sager, der skal snøres om halsen.

Fra venstre til højre: Selvbindersager til halsen

Tre slips af den smalle slags, hvor af de to nemt kunne farvematche de butterflies, som den dynamiske duo var udrustet med i Dum & Dummere, da herrerne skulle til velgørenhedstaffel. Det sort-gule slips minder om noget Ralph Lauren værk, men er det ikke.

Slips, slips, slips. Og butterfly.

Selvbinderen a.k.a. professorsløjfen kræver ensfarvet skjorte og gerne opsmøg på ærmerne. Tilsæt en blazer eller cardigan.

Pin It

You may also like