Home MINI MINI spotting fra min MINI – del II

MINI spotting fra min MINI – del II

written by Nicolai Klingenberg 23. juni 2010
Pin It

På gader, stræder og parkeringspladser holder eller kører de. Med andre ord er det tid til en gang MINI spotting igen. Jeg beklager, hvis nogle billeder er mindre gode. Trafiksikkerheden kommer i første række.

En klassisk farvekombi på en Cooper - Racing Green med hvidt tag og ditto spejle.

En rød dieselraket i form af MINI Clubman diesel

Sort-i-sort og endnu engang en Cooper S. Kend den blandt andet på indsugningen i motorhjelmen.

Pepper White, mener jeg farven hedder - taget er sort, og modellen er en Cooper.

Skulle du lige have mod på at se mere til MINI eller måske lease eller erhverve dig en karet, så synes jeg, du skal lure nærmere på den dertil oprettede side på Face’en, som du finder her.

Kulsort Cooper - spottet i venstre, røde sidespejl.

Den kvikke Cooper S - jeg har haft sådan en før, og jeg skriver under på, den er kvik.

Pin It

You may also like

 • Anders Hvid

  Ren reklame. Jeg synes, at det er skamløst. Burde du ikke skrive, at du er sponsoret af din kammerat, der har givet dig en mini? Det kan godt være, at du gør det andetsteds på sitet, men det ved den nye læser ikke. Det er et etisk problem, specielt når dette anses for at være en blog. Rene linjer, tak! Alt andet er ærlig talt pinligt, synes jeg.

  Indlægget er også kedeligt. Du skal sikkert lave sådan noget for at overholde din kontrakt med Mini, men det er da en anelse kedeligt – for den almene læser – at se et par halvkedelige billeder af Mini’er. Jeg kan simpelthen ikke se relevansen i dette. Jeg tror i hvert fald ikke, at jeg kigger forbi igen.

 • Mette Haulund

  Den er sej, på niveau med min VW Beettle som desværre måtte skiftes ud med en Volvo stationcar på grund af nu 4 sammenbragte børn….hmm, ja nogle gange må man gå på kompromis!

  Ikke mindst ser jeg, at det sidste billede er taget lige udenfor min hoveddør, hvor det klart må være en fordel at have en mini når der skal parkeres og, hvor jeg i går aftes havde en rigtig sjov oplevelse…. Baglæns parkeringer bliver aldrig min stærke side og min mand stod udenfor og forsøgte at få mig gelejdet ind på en parkeringsplads. Min mand forsøger efter bedste evne at være sjov og siger at kørekortet er hjemme….. En anden mand der er ved at parkerer, spørger om det er lige op over, at jeg skal til køreprøve, hvorefter jeg stikker hovedet ud af bilen og siger nej, kørekortet har jeg haft i 20 år!! Ansigtsudtrykket var alle anstrengelser værd!!! Da jeg faktisk ikke har et problem, med mine manglende evner i form af parkering, så tog jeg det ikke særligt personligt og vi var ved at dø af grin alle tre 🙂

 • Nicolai Klingenberg

  Tak for oplevelsen, Mette. Jeg er sikker på, at lidt spejl, skulder, blink teknik nok skal få dig sikkert i båsen fremover. :O) Tyve år er jo ingenting….

  Anders – det er jeg da ked af at høre. Jeg har ingen kontrakt med MINI om, at jeg skal fotografere deres biler i trafikken. Det er min egen opfindelse, som jeg synes er anderledes og sjov – sådan lidt trainspotting nørdet. Jeg samarbejder med en MINI forhandler – primært med tekst og sociale medier. Jeg har ikke fået en MINI, men jeg leaser en – og det er femte gang, jeg har en MINI, hvis du regner den gamle model med. 🙂

  Jeg håber, du ser kommentaren, selvom du nævner, du ikke er sikker på, om du vil kigge forbi igen. Jeg skulle mene, der er meget andet at komme efter, hvis du ikke er til MINI.

 • Jakob

  Fedt, Nicolai! Anders – et godt råd: du kan jo bare læse alle de andre indlæg her på bloggen??!

 • Simon V.M.

  Jeg klikker mig ofte ind på sitet her for at læse reelle artikler om Living, rejser ect. Jeg vil i den grad give Anders Hvid ret. Det er ren reklame, uanset hvordan man drejer det, og det og det er simpelthen dårlig stil at du laver noget som dette.
  Ja det er anderledes, heldigvis, men det er simpelthen for lavt. Og det er nødvendigvis ikke positivt når det er anderledes – Det har du selv bevist her for anden gang.

  STRAM OP!

 • Nicolai Klingenberg

  Hej “Simon V.M.” – måske du lige skulle tjekke den email, du bruger, så dit alias bare holder en lille smule vand. Jeg har været i kontakt med ejeren bag den mail, du bruger, og han forstår ikke engelsk. Han er ældre herre fra Belgien. Nok om den sag og falske identiteter.

 • Simon V.M.

  Ja mit navn er Simon Vestergaard Madsen, og jeg ville ikke oplyse min e-mail fordi jeg vil ikke kontaktes af dig. Jeg håber dog at du fremover ikke vil reagere så arrogant overfor kritik.

 • Mette Haulund

  Godt nok lidt sent at kommentere på kritikken, men ser det først nu og får lyst til at reagere.

  Hvad er problemet i en eventuel markedsføring som læser er man jo i sin gode ret til at modtage budskabet som man lyster. Fordi det er markedsføring behøver vi jo ikke nødvendigvis at fare ned og købe en mini….

  Dårlig stil er til gengæld at bruge en andens mailadresse, eller at have behov for at kommentere på blogs med anti konstruktiv kritik og dårlig opførsel.

  – og Simon og Anders, bare lige for at tage det i opløbet så er jeg ikke sponsoreret hverken af Nicolai eller Mini for at kommentere her 🙂

 • Stefan Haislund Koppetsch

  Hahaha, faldt lige over dette indlæg! Tror der er mange som får sig et lille grin over de 2 herre’s udbrud…. Sjov og anderledes artikel.. Stort fem-tal..:-)

  (Mon ikke de to herre sælger biler for en konkurrende virksomhed)

 • Hej Stefan

  Tak for fem-tallet! ;O)