Home MINI MINI spotting fra min MINI

MINI spotting fra min MINI

written by Nicolai Klingenberg 3. juni 2010
Pin It

På vej til en aften ude havde jeg kameraet ved min side, da aftenens arrangement skulle dokumenteres. Og da bloggen og dermed undertegnede samarbejder med bilpusheren MINI – Jan Nygaard AS, var det på sin plads med en lille køretursoplevelse – set gennem forrude, siderude og sidespejle.

Har du et cool brand, eller arbejder du med en service, der vil passe godt ind i livsstilsmikset her på siden, synes jeg, du skal tage fat i mig. Der er store planer med siden, og det er ikke bare snak. Eller skriv. Det er noget, der virker. Send mig en mail på nk@my-pleasure.dk, så skal du bare se løjer.

Tag med på en tur i vogntøjet, hvor jeg for en gangs skyld vil jeg lade billeder og billedtekster tale for sig selv.

Kig til "Kongeren" og den stribede kølerhjelm.

Rapsmark i fuld vigør.

Spottet MINI nummer et - sort med hvidt tag. En Cooper.

MINI nummer to - Clubman Cooper med ternet tag og remouladeplader. En van med andre ord.

MINI nummer to - Clubman Cooper med ternet tag og remouladeplader. En van med andre ord.

Blackie med S-betegnelse.

Rød laban spottet i sidespejlet.

Clubman nummer to i form af en ølvogn.

Sådan så min faktisk ud, før der kom folie på.

Endnu en S'er med frisk detalje i form af håndjern i bakspejlet.

Vejen hjem - bare ligeud. Loving the night light.

Pin It

You may also like

 • morten

  En skam du ikke så min nye one med union jack på taget på din vej 🙂

 • Nicolai Klingenberg

  Det kan der være noget om – jeg må jo holde øje næste gang. Lyder til gengæld som en fabelagtig kombi med Union Jack på taget – længe siden jeg har set en sådan. 🙂

 • Ny sportsgren!

 • Nicolai Klingenberg

  Ikke utænkeligt. :O) Spot med – send billeder på nk@my-pleasure.dk – de kan bruges i MINI gruppen på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Lyngby-Denmark/MINI-Jan-Nygaard-AS/10150111313200601

 • Lefty

  Dejlig med nogle billede fra din aftens tur og sikkert mange mini’er på vejen… 🙂
  Jeg var ud hos din ‘Pusher’ igår og køber nye måtte til vogntøjet…..fordi…
  Hvis der er andre som har en ‘new’ mini og vil med på en tur (ikke race) så møder os hos Stefan Kaas i Odense på Sondag (6.Juni) kl.10.00 til morgen kaffe og hygge.Derefter køre vi en tur til Langeland – her er ruten og i behøver ikke være medlem af Newmini.dk til at deltage….(Lefty: ’69 Omega Speedmaster Prof.11)

  Apologies Nicolai – i shall spread the word about your blogg to all attendees.. 🙂