Home MINI MINI spotting fra min MINI

MINI spotting fra min MINI

written by Nicolai Klingenberg 3. juni 2010
Pin It

På vej til en aften ude havde jeg kameraet ved min side, da aftenens arrangement skulle dokumenteres. Og da bloggen og dermed undertegnede samarbejder med bilpusheren MINI – Jan Nygaard AS, var det på sin plads med en lille køretursoplevelse – set gennem forrude, siderude og sidespejle.

Har du et cool brand, eller arbejder du med en service, der vil passe godt ind i livsstilsmikset her på siden, synes jeg, du skal tage fat i mig. Der er store planer med siden, og det er ikke bare snak. Eller skriv. Det er noget, der virker. Send mig en mail på nk@my-pleasure.dk, så skal du bare se løjer.

Tag med på en tur i vogntøjet, hvor jeg for en gangs skyld vil jeg lade billeder og billedtekster tale for sig selv.

Kig til "Kongeren" og den stribede kølerhjelm.

Rapsmark i fuld vigør.

Spottet MINI nummer et - sort med hvidt tag. En Cooper.

MINI nummer to - Clubman Cooper med ternet tag og remouladeplader. En van med andre ord.

MINI nummer to - Clubman Cooper med ternet tag og remouladeplader. En van med andre ord.

Blackie med S-betegnelse.

Rød laban spottet i sidespejlet.

Clubman nummer to i form af en ølvogn.

Sådan så min faktisk ud, før der kom folie på.

Endnu en S'er med frisk detalje i form af håndjern i bakspejlet.

Vejen hjem - bare ligeud. Loving the night light.

Pin It

You may also like