Home Pindemadder Retrospektive spiseerindringer i form af snapshots fra New York

Retrospektive spiseerindringer i form af snapshots fra New York

written by Nicolai Klingenberg 7. juni 2010
Pin It

New York, New York – byen på min absolutte topliste over yndlingsdestianationer. Jeg var der i det sene forår og kan hermed dokumentere lidt spiseoplevelser, som kan fungere som inspiration til din næste tur til byen. Jeg ved udmærket, der er meget mere at komme efter – men nu tog jeg billeder, spiste godt og deler hermed begge dele med dig.

Om end der ikke er tale om en guide – jeg var trods alt på ferie – kan det være, der er noget, du kan bruge til lidt info, hvis du skal til Staterne og spise i byen.

Billig sushi?
En kineser tog turen til New York for 19 år siden – her lærte han at lave sushi af en japaner. I dag har han sin egen biks, der særligt trækker fulde huse ved frokosttid. Stedet heder Izumi Sushi, lokalerne er langt fra charmerende, men fisken er sublim og af høj kvalitet. Og prisen mere end i orden. Adressen? Den har du her: 139 West 28th Street, New York, NY 10001-6119

Manden fra Kina, der blev oplært af en japaner - og en blogger i forgrunden.

Izumi Sushi kan det kram med fisk af den rå slags.

Hvem kan? Buddakan
Da min moder fyldte år, skulle vi prøve noget andet. Og det gjorde vi. Buddakan ligger på 9th Avenue i to svært stemnigsfulde etager. Stedet har med garanti været på sit højeste, og jeg har været der en gang før. Dengang lød det fra min medspisende ven, at niveauet var over det, du får på Umami – men prisen var lavere her. Det er sandt – I hvert faldt det med prisen. Forvent deleretter med asiatisk islæt, rar betjening, ventetid, celebre gæster, der forsvinder i limousiner samt en tætpakket predinner bar, der serverer dry Martini’er, der kan gøre selv den gladeste fødselar en lille smule rundtosset. Du har www’en her.

Ekviperet til fødselsdag - fætter flink look.

Lammekroner med ingefær på siden - sublimt!

Finere spise udi bøf og skalddyr?
Gotham Bar and Grill ligger i Greenwich Village og byder på smukke lokaler med spisemuligheder i baren. Bøffen så svært delikat ud, men skuffede på mørhed. Til gengæld var bade tuntartar og hummer lige i øjet. Adressen får du her 12 East 12th Street, ”ªNew York, NY 10003-4498, og www’en har du her.

Gotham uden Robin, men med omsyet Batman kappe.

Tun tartar a la Gotham Bar and Grill.

God ser den ud, men sej var den.

Gotham Bar and Grill - her med vellykket hummerkreation

Pin It

You may also like