Home EkviperingKluns Årsagsrelateret ekvipering – del IX

Årsagsrelateret ekvipering – del IX

by Nicolai Klingenberg

Fra smoking og laksko til det mere uformelle og gummisko. Looket her blev en realitet, da det skulle gå lidt kvikt i forbindelse med en bid uformel mad udenfor matriklens skelpæle. Det er og bliver afslappet, og faktisk er buks og skjorte venlige hilsener fra to forskellige PR-bureauer.

Uformelt.

Til looket skal du bruge (fra top til tå):
– En skjorte fra REDGREEN – jeg havde ellers ikke skævet til det mærke længe, men jeg synes, de er kommet godt efter det. Bemærk sailordetaljen i form af kontrastmotiv på indersiden af venstre manchet. Lur andre røde og grønne sager her.
– Et tofarvet kanvasbælte – her fra Marc Jacobs
– Et par solbriller i højre hånd fra samme producent som bæltet
– Et Strings armbånd
– Et gammelt klokkeværk – her er det Rolex Oysterdate’en fra 1965
– En løstsiddende armybuks fra J.C. Rags – et mærke jeg ikke anede eksisterede, før PR-bureauet kontaktede mig. Forvent fair priser, herlig komfort og et godt udvalg i skjorter, Tees og cardigans, men det kan du selv gå på opdagelse i
her.
– Et par brune All Stars

 

 

 

 

 

Et snydekompasmotiv og et ur af ældre dato – sidstnævnte fungerer upåklageligt.

 

You may also like

4 comments

Philip Bo 4. juli 2010 - 09:13

Ser OK ud, men der er lidt for meget “pangel” i skjorten når man også har valgt et så farverigt bælte. En mere simpel skjorte havde været passende. 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 4. juli 2010 - 09:35

Eller et mere simpelt bælte. 🙂

Reply
mads windeballe 4. juli 2010 - 18:00

Jeg elsker den skjorte. 🙂

Reply
Philip Bo 4. juli 2010 - 22:16

Hej Nicolai, det har du ret i. Synes dog at bæltet er fint her i sommer, lidt frisk. Nu hvor du har brune sko på synes jeg det er okay med lidt farve uden at blive for meget, hvorfor jeg synes en simpel blå/hvid b-down shirt fra fx Brooks Brothers ville være passende. Billeder kan sendes hvis det er.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk