Home Kluns Årsagsrelateret ekvipering – del IX

Årsagsrelateret ekvipering – del IX

written by Nicolai Klingenberg 2. juli 2010
Pin It

Fra smoking og laksko til det mere uformelle og gummisko. Looket her blev en realitet, da det skulle gå lidt kvikt i forbindelse med en bid uformel mad udenfor matriklens skelpæle. Det er og bliver afslappet, og faktisk er buks og skjorte venlige hilsener fra to forskellige PR-bureauer.

Uformelt.

Til looket skal du bruge (fra top til tå):
– En skjorte fra REDGREEN – jeg havde ellers ikke skævet til det mærke længe, men jeg synes, de er kommet godt efter det. Bemærk sailordetaljen i form af kontrastmotiv på indersiden af venstre manchet. Lur andre røde og grønne sager her.
– Et tofarvet kanvasbælte – her fra Marc Jacobs
– Et par solbriller i højre hånd fra samme producent som bæltet
– Et Strings armbånd
– Et gammelt klokkeværk – her er det Rolex Oysterdate’en fra 1965
– En løstsiddende armybuks fra J.C. Rags – et mærke jeg ikke anede eksisterede, før PR-bureauet kontaktede mig. Forvent fair priser, herlig komfort og et godt udvalg i skjorter, Tees og cardigans, men det kan du selv gå på opdagelse i
her.
– Et par brune All Stars

 

 

 

 

 

Et snydekompasmotiv og et ur af ældre dato – sidstnævnte fungerer upåklageligt.

 

Pin It

You may also like