Home Grej & grooming Den stedfortrædende greve kommer til Danmark under modeugen

Den stedfortrædende greve kommer til Danmark under modeugen

written by Nicolai Klingenberg 29. juli 2010
Pin It

Jeg var for et par indlæg siden inde på et nyt mærke, der er på vej til Danmark. Navnet er Vicomte A – og A’et står for Arthur. Kunne du tænke dig at komme med til lanceringen af “brandet” her i Danmark, under modeugen, skal du bare læse videre.

Iøjefaldende polo a la skriggrøn...

Du skal ikke forvente haute couture, men til gengæld skal du forvente smæk på farveladen og et livsstilsbrand, der ligger lige der, hvor det hele er rigtig sjovt. Champagne, polo, lidt ure – og gerne blandet sammen. For eksempel var det Vicomte A, der leverede kluns til Hublot Polo Gold Cup Gstaad, og så skulle de have ry for at holde gedigne lanceringsevents, når en ny kollektion ser dagens lys.

Gilde a la Vicomte A. - nu med kulørt buks og skjorte.

Forvent kluns til kvinder, mænd og det, de kan lave sammen (altså børn).

Og det er meget vel, hvad vi kan have i vente, når Vicomte A. inviterer til kanapeer, Champagne og kollektionskig lørdag den 14. august i Nyhavn. Årsagen er såre simpel – et par danske gutter, der normalt ikke begår sig i modeverdenen, men som har forelsket sig i mærket, har valgt at forsøge sig med at hive Vicomte A. til Norden.

Det gode liv - nu med fire hjul og to lange kvindeben.

Straks efter – eller lige omkring – modeugen, vil den første forhandler desuden få sager til salg, og til næste forår går det for alvor løs: En stribe forhandlere i Danmark og Norden skal nemlig til at sælge sagerne, så Riviera uniformen (det bliver looket kaldt blandt kendere) også kan blive luftet på vores længde- og breddegrader.

Årets tema i spring-summer har relation til det maritime - næste år byder på et nyt omdrejningspunkt.

En vicomte betyder i øvrigt en stedfortrædende greve, og da initiativtagerne til Vicomte A. har adelige relationer skulle overskriften gerne give mening.

Vicomte på taget.

Jeg forventer at være på pletten og rapporterer i så fald fra ”the happening” – kunne du tænke dig at opleve showet, skåle lidt og den slags, så synes jeg, du skal kigge forbi på dagen. Du kan skrive dig op her.

Kæk og på vandski - men lur lige blazeren med den frække lap-detalje.

Pin It

You may also like