Home PindemadderBobler Et udpluk af billederne fra Campari konkurrencen

Et udpluk af billederne fra Campari konkurrencen

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Som du måske har læst, var der intet mindre en 15 liter Campari på højkant i anledning af den røde driks 150 års fødselsdag. Trods sommervarme og internetfravær, er der kommet mange billederne til mailboksen – herunder et fint udpluk.

Badehuse i Løkken - tak til Matias S.

Bagel med røget laks, indtaget på en bænk ved et fugletårn med kig til Brabrand sø - tak til Malou.

Solnedgang ved Liseleje - skudt af Frederik NP.

Østers i sommervarmen - indsendt af Mads W.

Luksus med luksus på - Frederik har foreviget sit Rolex i et glas Dom Pérignon Rose!

Tid med datter og far - sidstnævnte er Stefan HK.

Vi er løbet tør for ketchere, send venligst Campari - Jesper R har smashet løs.

Hvid smokingjakke, Champagne og smukke piger gør Tobias' sommer suveræn.

Vinsmagning a la Sandra S.

Billedet er taget fra en restaurant i Mostar, med udsigten over den gamle bro i byen - tak til Martin KM.

Endnu et godt bud fra Sandra S - asparges på grill...

Campari til senior og Cola til jr. - Jeppe L har sendt fotoet ind.

Vinderne er trukket vilkårligt og er (ta-daa):

Sandra S
Mads W
Frederik WK
Matias S
Jeppe L

Tak for den store interesse!

Pin It

You may also like

4 comments

mads windeballe 23. juli 2010 - 14:11

Det er så vigtigt 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 23. juli 2010 - 14:21

Absolut – og hvilke mestershots i blandt de mange. Loving it – tak for stor opbakning fra nær og fjern.

Reply
Et udpluk af billederne fra Campari konkurrencen | Madbevægelsen -- danske madblogs 23. juli 2010 - 18:22

[…] til mailboksen – herunder et fint udpluk. Badehuse i Løkken – tak til Matias SRead more: Et udpluk af billederne fra Campari konkurrencenRelated posts:Snobben Fritz og hans Campari – sidstnævnte i nye klæderHer skal Dining At […]

Reply
Philip Bo 27. juli 2010 - 08:54

Tobias har OK stil, dog er faldet i hans buks ikke så heldig.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk