Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del IX

Karismatiske mænd – del IX

by Nicolai Klingenberg

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer ni er kunstneren Lars Rahbek. Læs herunder, hvad manden, der skaber kunst med til tider provokerende budskaber, og som er sommeraktuel på Hotel D’Angleterre, har på hjerte, når det kommer til det gode liv.


*Jeg kan godt lide at spise på restaurant
UMAMI, fordi de laver god sushi, som kan nydes, imens man bliver underholdt af et køkken, der knokler. Det kan klart anbefales at sidde tæt på køkkenet, fremfor at sidde inde i restauranten.

*Mit ur er et Poul Smith ur, og det købte jeg, da jeg var i London for nogle år siden.

*Immateriel luksus i min verden er tid med min søn og at hænge ud med mine nære venner og til tider at nyde en god joint.

*Jeg drømmer om at eje
et fedt atelier i skovkanten med udsigt til en sø.

*En rigtig mand kan altid
være ærlig overfor sig selv og sine medmennesker.

Med brille og tobak - Lars Rahbek. Foto: Karoline Tiara Lieberkind

*En hver mand bør anskaffe et værdigt liv med masser af indhold og målsætninger.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver Chnocci/gnocchi med Gorgonzolasovs…. Ellers er jeg håbløs i et køkken. Har en voldsom svaghed for at blive lidt for kreativ med opskrifterne.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til
mojitos, hvis den er kreeret af en kender!

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden
at være forberedt.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg
var ved at gå på røven og opdagede at værdsætte det, jeg havde, fremfor at bestræbe mig efter noget nyt hele tiden.

OBS: Til og med i morgen – onsdag den 28. juli – er der halv pris på nogle af Rahbeks værker. Hvilke? Det kan du se her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk