Home Ure Tid til endnu et spottet ur

Tid til endnu et spottet ur

written by Nicolai Klingenberg 21. juli 2010
Pin It

Der var dømt gilde med smoking og balkjoler, da jeg spottede nedenstående frækkert. Ejermanden var i øvrigt svært velekviperet med knapper I både manchetter og vest, hvis ophav skulle findes i kategorien ”Victorianske herresmykker”. Han var beviset på, at man snildt kan pynte sig, uden det bliver for meget, men jeg lovede en hvis diskretion, så det bliver altså ved uret.

Uret er dog også værd at nævne – et Patek Philippe i 18 karat guld med alle de indikationer, du ikke kan leve uden: Månefase, dato, måned, ugedag og gang reserve indikator. Modellen hedder i øvrigt Patek Philippe 5036J.

Beklager refleksionen - den gør jeg bedre næste gang.

Jeg vil dog vælge at betegne uret som et dresswatch – det er ikke sporty, men derimod et ur til særlige lejligheder. Uret måler i øvrigt 37 millimeter i diameter og har kig til værket på bagsiden.

(Tik) tak for opmærksomheden.

Postscriptum: Jeg har netop spottet et brugt til salg hos Franz Jaeger & Me i Gothersgade – se selv her.

Pin It

You may also like