Home Ure Tid til endnu et spottet ur

Tid til endnu et spottet ur

written by Nicolai Klingenberg 21. juli 2010
Pin It

Der var dømt gilde med smoking og balkjoler, da jeg spottede nedenstående frækkert. Ejermanden var i øvrigt svært velekviperet med knapper I både manchetter og vest, hvis ophav skulle findes i kategorien ”Victorianske herresmykker”. Han var beviset på, at man snildt kan pynte sig, uden det bliver for meget, men jeg lovede en hvis diskretion, så det bliver altså ved uret.

Uret er dog også værd at nævne – et Patek Philippe i 18 karat guld med alle de indikationer, du ikke kan leve uden: Månefase, dato, måned, ugedag og gang reserve indikator. Modellen hedder i øvrigt Patek Philippe 5036J.

Beklager refleksionen - den gør jeg bedre næste gang.

Jeg vil dog vælge at betegne uret som et dresswatch – det er ikke sporty, men derimod et ur til særlige lejligheder. Uret måler i øvrigt 37 millimeter i diameter og har kig til værket på bagsiden.

(Tik) tak for opmærksomheden.

Postscriptum: Jeg har netop spottet et brugt til salg hos Franz Jaeger & Me i Gothersgade – se selv her.

Pin It

You may also like

 • mads windeballe

  Pludselig blev jeg som en let brise ramt af forelskelsen.. :O
  JEG ELSKER DET UR :O :O

 • Nicolai Klingenberg

  Det er ikke mit drømme Patek, men jeg lover det tog sig godt ud til smoking med matchende knapper i guld. :0)

 • Simon Tøxen

  Lækkert ur (sagt med jysk underdrivelse).

 • mads windeballe

  Heller ikke mit største Patek drømmeur.
  For mig må Patek drømmeuret være denne model:

  http://www.luxurylaunches.com/entry_image/0509/11/Patek_Philippe_wristwatch.jpg

  Men hvor er det her dog stadig fantastisk lækkert :O

 • Nicolai Klingenberg

  Ikke tosset – men en big Nautilus med eller uden chronograph gør det i den grad også fint! :0)

 • mads windeballe

  Ja det må man sige..
  Vil ringe til ATP, og høre om jeg kan få pensionsopsparingen med det samme 😀