Home Kort - men godt Derfor er det godt at have et femstjernet hotel i baghånden

Derfor er det godt at have et femstjernet hotel i baghånden

written by Nicolai Klingenberg 15. august 2010
Pin It

I begyndelsen af året skulle jeg ud. En fornem middag på en stjernebesat Michelinrestaurant (The Paul) – anledningen var The Dinner Party. Jeg havde hivet min far med ur, for han fyldte år. Vi hopper af lidt før, men en isplamage på vejen gør, at jeg nærmest går i spagat med det resultat, at mine bukser revner voldsomt. Imellem benene.

What to do? Min far griner lystigt og er til ingen hjælp overhovedet. Så slår det mig, at Hotel Royal på Vesterbro har fem stjerner. Verdens første designhotel bliver min redning, for med det antal stjerner kan man forvente sublim service. Også selvom man ikke er gæst på hotellet.

Femstjernet hotel med hjælp til en akut revnet buks.

Jeg gik ind, klagede min nød, blev mødt at et stort smil, som blev efterfulgt at et sysæt, jeg kunne tage med mig. Gotta love it! Jeg må dog tilstå, at jeg ikke fik syet buksen den aften – i stedet gik jeg med korte og ikke-afslørende skridt.

To the rescue...

Pin It

You may also like