Home Kort - men godt Derfor er det godt at have et femstjernet hotel i baghånden

Derfor er det godt at have et femstjernet hotel i baghånden

by Nicolai Klingenberg

I begyndelsen af året skulle jeg ud. En fornem middag på en stjernebesat Michelinrestaurant (The Paul) – anledningen var The Dinner Party. Jeg havde hivet min far med ur, for han fyldte år. Vi hopper af lidt før, men en isplamage på vejen gør, at jeg nærmest går i spagat med det resultat, at mine bukser revner voldsomt. Imellem benene.

What to do? Min far griner lystigt og er til ingen hjælp overhovedet. Så slår det mig, at Hotel Royal på Vesterbro har fem stjerner. Verdens første designhotel bliver min redning, for med det antal stjerner kan man forvente sublim service. Også selvom man ikke er gæst på hotellet.

Femstjernet hotel med hjælp til en akut revnet buks.

Jeg gik ind, klagede min nød, blev mødt at et stort smil, som blev efterfulgt at et sysæt, jeg kunne tage med mig. Gotta love it! Jeg må dog tilstå, at jeg ikke fik syet buksen den aften – i stedet gik jeg med korte og ikke-afslørende skridt.

To the rescue...

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk