Home Grej & grooming En applikation til dem med hang til halsekvipering

En applikation til dem med hang til halsekvipering

written by Nicolai Klingenberg 9. august 2010
Pin It

Min fascination for slips, butterflys og godsejerklude – som du også kan læse om her – har gennem de sidste par år ført til en halv-imponerende samling af ovenstående elementer. Om end jeg ikke kaster klude om halsen hver dag, så sker det til formelle lejligheder, der foreskriver det, men også som et frisk pust på en hverdag.

Jeg faldt over en applikation, der kan hjælpe dem, der ikke lige har knuderne siddende på rygraden – og som bonus er der også en guide til at binde en butterfly. Du finder den på iTunes ved at søge på ”Perfect Necktie”

Det er IKKE nemt at binde en butterfly de første par gange. Forvent at blive godt irriteret og varm - og start i god tid!

How to tie The Bow Tie - trin for trin.

Og sådan fortsætter den trin for trin

Er du mere til Android, findes der også gode bud – søg blot på ”Tie”, og så skal du se løjer.

Ingen er testet endnu - men jeg er i gang med at teste telefonen. Fandt dog ingen butterfly app's endnu.

Den irske forfatter Oscar Wilde har sagde i øvrigt: “A well-tied tie is the first serious step in life.” Det kan der være noget om. Som purung var det min far, der bandt mit slips – han bandt de tom sin egen hals, tog det over hovedet og placeret det på mig – for eksempel til jul eller nytår. Med lidt fingersnilde formåede han at gøre slipset tilpas kort, så jeg ikke skulle snuble i det. Beskrivelsen kunne lige så vel være taget fra en 90’er reklamefilm for Gilette, hvor far og søn forholdet blev dyrket til det ekstreme. Men for mit tilfælde foregik introduktionen til slipset i 80’erne. Og det var alt andet end iscenesat.

Hvis du ikke er til det hele, kan du nøjes med det halve.

Man er en rigtig (ung) mand, når man kan binde sit eget slips. Det beviste min fætter i London, da jeg var 19 – og han var ti. Han lærte mig en knude, som han brugte til skoleuniformen, om jeg kunne bruge til trainee jobbet. Sådan.

Sådan set den eneste knude, jeg bruger, når det kommer til slips...

Skal slipset tilbage i bylivet, nattelivet og joblivet (uden der går revisor i den)? Eller alle tre steder? Feedback tak. En uhyggelig lille gruppe på Facebook slår et slag for at gå med slips om onsdagen. Se selv her.

Pin It

You may also like