Home EkviperingGrej & grooming En gæstebloggers showbekendelser – del II

En gæstebloggers showbekendelser – del II

by Nicolai Klingenberg

Mads Thalund Møller nåede fire shows i torsdags – de første to har fundet vej til bloggen, og herunder har du de to sidste. Tak igen til Mads for ordene.

THIRD STOP – Wood Wood – Den Frie, Østerbro.

I stress og jag efter 45 minutters forsinkelse  gik turen videre til Wood Wood show. WoodWood er blevet et stærkt internationalt brand på ”street” scenen på få år, og indkøbere og presse fra udlandet (inklusiv Monocles moderedaktør) stod i drypregn udenfor og ventede på at komme ind i de smukke omgivelser – Den Frie på Østerbro.

Mr Wet i denimshorts og fed jakke.

Og i bedste overskudsstil havde alle modeller fået et wetlook: Tøj og hår var godt vådt – ligesom flere af gæsterne. Fantastisk touch. Stilmæssigt holder Wood Wood sig på samme linie som tidligere. Denim, army og de klassiske tværstriber blev præsenteret. Lidt løsere snit, casual, comfort, cool. Sammen med en ny hitter – rygsækken.

Endnu en Mr Wet i en småmønstret skjorte (desværre svært at se her) men fed var den - sammen med rygsækken.

”On the go” manden bruger i dag rygsæk, det allerede er set hist og pist i gadebilledet, men forvent mere af “slagsen”. Skjorter med kys-læber, de blåmønstrede skjorter og rygsækkene var mine favoritter i et ”alt på det jævne” show, uden de store overraskelser – men med stilsikker hånd.

Sørg lige for at kæresten på forhånd ved skjorten ser sådan her ud. Og tag den dernæst på i byen, og se hvilke reaktioner, du får!

FOURTH STOP  – David Andersen – Royal Copenhagen

Et lille break på få timer, et tøjskift og jeg var klar til dagens sidste show – David Andersen hos Royal Copenhagen. Location var ikke optimal. Meget trængt, i modsætning til sidste års show på Rådhuset. Masser af kendisser som Camilla Ottesen, Lina Rafn, Saseline, Mayianne Dinesen og Silas Holst var på første række – og kunne se et ægte rockabilly modeshow.

Lækkert Elvis hår. Lækker læder/strik jakke og korte shorts.

Rock’n’ roll musik, fyre med Elvis hår, og en atypisk modelattitude med smil og glimt til damerne – stilen var lagt med det samme. Det skal være sjovt, afslappet, med et glimt i øjet, og stilen var til stor glæde for gæsterne.

Typisk David Andersen stil med asymmetri ved lynlås og krave.

David Andersen har en unik stil – udover at alt, skal være sort til foråret, så snakker vi asymmetriske snit, skæve lynlåse, lidt haremsinspireret bukser, slidte nylonstrømper og ultrakorte shorts. Det er ”high fashion”, men ment til et bredere, mere mainstream publikum. Det er med selvtilliden i orden, man køber og bærer Davids tøj, der nu sælges i mere end 10 lande udover Danmark. Stilen er sikker og gennemført, nogle items mere brugbare end andre, men forfriskende og nytænkende dansk mode. Hans cardigan i strik og læder, samt læderjakken med samme tekstilkombination er personlige highlights.

Mere nedtonet, men stadig skæve snit og detaljer. Se også de brede bukser, som jeg tror kan blive et hit til foråret hos nogle fyre.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk