Home Kort - men godt Hamburger a la Custom House

Hamburger a la Custom House

by Nicolai Klingenberg

Den klassiske bøf i bolle går man sjældent galt i byen eller maven med, og netop derfor faldt valget også på en burger under en uformel business lunch på Custom House. I øvrigt synes jeg, at ordet “hamburger” lyder langt mere gammelmandsagtigt og cool, end “burger”. Sidstnævnte ord lyder sådan lidt for grillbarsagtigt.

Godt grillet og mættende. Husk nu, at den bør være medium-rare.

Terrassen var solbeskinnet, menukortet nyt og sulten stor. Bed – for en sikkerheds skyld – to gange om din foretrukne tilberedningsmetode af bøffen, da den for mit vedkommende glippede første gang. Stort kompliment til den sprøde bacon i øvrigt, og “mellem” kompliment til fritterne, der nemt kan gøres sprødere.

Et nyt kort på hånden. Og bordet.

Indlægget er i øvrigt skabt med fingersnilde på 3’s mobile datanetværk, iPhone (version 3) kamera og Wordpress app’en til iPhone.

Notabene: En uges tid efter røg jeg på hamburgeren igen, og her var kvaliteten desværre ikke af samme højde, og mit råd går derfor på, at du beder om at få bøf og bacon tilberedt, som du nu ønsker det, da der var stor forskel på de to serveringer.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.