Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del XI

Karismatiske mænd – del XI

by Nicolai Klingenberg

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer elleve er den svært Le Mans vindende Tom Kristensen. Læs herunder, hvad manden, der har styr på gas- og bremsepedal har på hjerte, når det kommer til det gode liv.

*Jeg kan godt lide at spise på restaurant YOSHI i Monaco, fordi man får en fremragende oplevelse og mad , samt en ambient stemning – særligt ved baren, hvor der er view til japanernes sublime tilberedelse af retterne lige for næsen af dig.

*Mit ur er et Rolex Daytona, og det købte jeg, da jeg vandt et racerløb.

*Immateriel luksus i min verden er ferie med dem, man elsker og ikke at skulle nå noget.

*Jeg drømmer om at eje en af mine Le Mans vinderbiler.

*En rigtig mand kan altid stryge sine skjorter.

Tom Kristensen - i den grad karismatisk. Er det i øvrigt bare mig, eller ligner han Steve McQueen en anelse?

*En hver mand bør anskaffe sig en dyr espressomaskine og en lækker grill.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver omelet eller tænder grillen.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til Champagne.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden at vide, hvor jeg skal hen.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg sammen med familien fulgte solen gå ned fra Plage Mala i aftes.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk