Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del XI

Karismatiske mænd – del XI

written by Nicolai Klingenberg 19. august 2010
Pin It

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer elleve er den svært Le Mans vindende Tom Kristensen. Læs herunder, hvad manden, der har styr på gas- og bremsepedal har på hjerte, når det kommer til det gode liv.

*Jeg kan godt lide at spise på restaurant YOSHI i Monaco, fordi man får en fremragende oplevelse og mad , samt en ambient stemning – særligt ved baren, hvor der er view til japanernes sublime tilberedelse af retterne lige for næsen af dig.

*Mit ur er et Rolex Daytona, og det købte jeg, da jeg vandt et racerløb.

*Immateriel luksus i min verden er ferie med dem, man elsker og ikke at skulle nå noget.

*Jeg drømmer om at eje en af mine Le Mans vinderbiler.

*En rigtig mand kan altid stryge sine skjorter.

Tom Kristensen - i den grad karismatisk. Er det i øvrigt bare mig, eller ligner han Steve McQueen en anelse?

*En hver mand bør anskaffe sig en dyr espressomaskine og en lækker grill.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver omelet eller tænder grillen.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til Champagne.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden at vide, hvor jeg skal hen.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg sammen med familien fulgte solen gå ned fra Plage Mala i aftes.

Pin It

You may also like