Home Spottet Modeugen onsdag – i lynformat

Modeugen onsdag – i lynformat

by Nicolai Klingenberg

I onsdags havde jeg sat mig for at se et og andet – et show, en fest, en fest mere og så lige en uddeling af håndtryk til andre, der ikke er hardcore modefolk. Og kindkys til dem, der er noget ved moden. Eller gerne vil være det.

Nå, men min parkeringsfobi clinchede med de talrige stop, jeg havde planlagt, men så er det godt, at PR-kontakten Karsten havde en løsning: En el-cykel kunne lånes til min runde. MINI’en blev parkeret i yndlingsparkeringshuset (se her), som oven i købet nu (fra oktober, men jeg fik en smagsprøve) til byder VIParkerer service. Smid vognen ved indgangen, personalet parkerer den gratis, og kører den op, hvis bare du ringer 10 minutter i forvejen.

VIParkerer - ny service i parkeringshuset fra august, men her generalprøve med fin beståelse.

Den elektriske cykel ventede lige om hjørnet. At det så lige var en damemodel, og at mine bukser var lyserøde, gjorde det kun mere komisk. Iført noget nær modeugens eneste slips, en paraply og let slingrende baghjul, gik turen gennem City med elmotoren som hjælp. Tre hastighedstrin og et let tråd i pedalerne bragt mig med knallerthastighed frem til første stop: Gallery ved Forum.

Mit køretøj for en stund. Ikke ligefrem en letvægter - men nøj, hvor el-motoren gør det hele lettere.

Udsigt fra teltet til fashionhungrende folk.

Martini teltet fristede med et par drinks, der matchede lyserød buks og elcykel, og der blev hilst på dem, der gad hilse. Lidt ventetid blev akkompagneret af solksin, og så stod der Frost Birgens på programmet.

Martini? S'gerne.

Mr. Gallery.

Herlige sager, hvis man er til et svært casual look med lidt joggingbukser, som en kvinde fra et ledende dagblad havde følgende udtalelse til: ”Jeg forstår simpelthen ikke det der med de lange underbukser”. Det kan jeg være enig med hende i. Der var også et par sager (undskyld, items!), jeg brød mig fint om.

Lidt oversize blazer, men casual. Og egentlig cool.

Hvid skjorte med brystdetalje og lille flip.

Klapsalverne fortog sig dernæst, og så gik turen til et møde med den svenske ur-pige, der skulle fremvise sin til dato største satsning. Den har jeg skrevet om – men du kan se læse den her, hvis du ikke har set den.

Afslutning på show med designer på scenen og klapsalver. Modeller i baggrunden.

Og så stod den på NIMB. Her skulle Medina spille med opvarmning og efterspil af Emil Thorup, mens folk fra magasinverdenen, arkitektbranchen og modebranchen trykkede hænder på tværs af branchekoder. Fri bar, men jeg stod over. Et heftigt regnskyl fik mig til at fravælge alkoholen og snuppe vognen i stedet. En aparte glasperle fremvisning var aftenens absolut mest pudsige indslag – en god ven og jeg blev trukket ind i et lokale, for det var da lige noget for os. Det var dog det ikke helt. Langtfra faktisk.

Fashion feber på NIMB.

Medina...

...og Mediva.

Næste og sidste stop – Euroman og Eurowoman fest. Lige ved parkeringskælderen, et stort opslået telt og musik fra blandt andet Andreas og Danni, der står bag NO41 og SlickFandango. Et par kølige og lunkne øl stod klar, jeg sippede lidt, hilste hyggeligt og drog dernæst hjem. Lidt forvirrende dag, men hvad pokker – det var hyggeligt!

Teltfest på taget - Euroman og Eurowoman diskede op med hygge, øl og musik.

Um-tisj feat. SlickFandango.

En anelse for kort slips. Jeg sværger, det sad, som det skulle, da jeg tog hjemmefra.

You may also like

7 comments

Rasmus 14. august 2010 - 12:15

Var også både til Europarty og Frost show. Tror du er min stalker.

Reply
Nicolai Klingenberg 14. august 2010 - 12:18

Eller omvendt? 🙂

Reply
Mads Windeballe 14. august 2010 - 12:48

Ser sku godt ud :),
Hvad bliver efterårets tendenser i modeverdenen? 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 14. august 2010 - 12:53

For mit vedkommende min egen stil. :O) Krydret med strikkede cardigans, boots og kulørte løjer, hvor det måtte passe ind. Den netop – eller så godt som – afsluttede modeuge havde omdrejningspunkt i næste forår/sommer. Er på vej til et kulørt show, som nok skal byde på lækkerier. More to come. :O)

Reply
Kasper Kusk 14. august 2010 - 14:07

Tror nærmere det er dine bukser der er faldet ned end at slipset er krumpet i løbet af aftenens strabadser 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 14. august 2010 - 14:33

Ha ha! Good one og ikke helt utænkeligt!

Reply
Mads 18. august 2010 - 09:54

slipset er IKKE for kort :-))))
lige i skabet….

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk