Home EkviperingKluns Modeugens vådeste show

Modeugens vådeste show

by Nicolai Klingenberg

I lørdags var det Vicomte A, der blæste til fremvisning af kulørte klude til ham og hende. For at være helt ærlig, så var der nok mere tale om en uformel brandpræsentation og ikke et show med suveræn fokus på catwalken. Og der var sat tre timer af til herligheden – tre timer der gik svært hurtigt.

Musse, Bergmand og Mads.

Hvad betyder det så? For det første betyder det rigeligt med våde varer og pindemadder – Champagne, cocktails, pindemadder fra le Sommelier og hele tre timer med mingling, musik og høj stemning. Regnen stod bogstaveligt talt ned i stænger, og ti opstillede parasoller udgjorde ti samlingspunkter, hvor stemningen steg stødt.

Mr. Glahn, Friis og Uffe Holm.

Glahn, Friis og Holm - og en paraply, der senere hen bortkom.

Lang polo på lang mand.

Den stedfortrædende greve, Arthur, havde selv taget turen til Nyhavn for at hilse på dansken. En rar ungersvend, der har det meste af kloden som udstillingsvindue, når hans tøj og kollektioner promoveres med urmærker, på Niki Beach eller i firbenet symbiose, når Vicomte A er medsponsor til en polomatch.

Arthur og undertegnede med respektive sjusser.

Riviera look a la Nyhavn.

Er du til pang, poloer med store emblemer og træd-i-sko, tør jeg godt love, at du kan finde en sag eller to, du kan gå hen og forelske dig i. Har du en bedre halvdel, der også falder for sagerne, vil jeg dog nok anbefale, at I tager et kig på hinanden, så I ikke forlader hjemmet som et par, der ligner noget, der er revet ud af en Visit Aspen annonce.

Træd i - og træd ud i gadebilledet.

Så er der pigepolo.

Regnen tog langt fra af, men de besøgende lod sig ikke rigtig mærke af et par spande fra oven – og den opstillede catwalk blev flittigt brugt. Det mest komiske indslag må have været gutterne i badebukser, der stod i silende regn og viste, at buksen også er klædelig i våd form.

En våd eftermiddag i Nyhavn.

Tak for et uformelt show, hvor der ikke manglede noget som helst – aftenen udviklede sig lystigt med elementer som en sammenbrudt faldstamme, en hovedrysten over en entrepris til en fashionfest, natkebab, lystige timer på Victor og meget mere.

Mexicansk blogger til venstre og Søren Rømer fra LeHype.dk

Stort set samtlige fotos er taget af Michael Falgren, Frostbox Photography.

You may also like

6 comments

Anders 16. august 2010 - 13:16

Ved du hvor man kan købe de der træd i’ere?

Reply
Klingenberg 16. august 2010 - 17:54

Altså mellem. Jeg afventer – men hørte, at sagerne kommer til salg i City (et sted) samt i Hørsholm (et sted mere) – jeg sværger de korrekte oplysninger kommer her på bloggen, så snart jeg har dem. 🙂

Reply
Klingenberg 16. august 2010 - 19:27

Så! Butik Daniel på Hovedgaden 28 i Hørsholm (Tlf. 45 86 24 86 og email daniel@daniel.dk) har de første løjer på lager. Hvad, hvor meget etc., ved jeg ikke – men det er en start!

Reply
Mads Windeballe 16. august 2010 - 22:12

Mads(Fra det første billede),, Hold da op en fed stil :O

Reply
Nicolai Klingenberg 16. august 2010 - 22:19

Yes – det gælder dem alle tre. 🙂

Reply
Vicomte A - den stedfortrædende greve er kommet til Danmark | My-Pleasure.dk 14. maj 2011 - 14:33

[…] | 14. maj 2011 | Årsagsrelateret ekvipering, Kluns, grej og grooming Under sidste års modeuge – i august – blev der budt på bobler, regnvejr ad libitum og en introduktion af tøjmærket Vicomte A. Mærket […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk