Home Medier med mere Når der er trafik i fashion

Når der er trafik i fashion

written by Nicolai Klingenberg 4. august 2010
Pin It

Lige før modeugen kunne det vel nærmest kun være sin plads med et lille indlæg om en virtuel samarbejdspartner – Modebevægelsen. Jeg er ikke modeblogger, men af og til ryger der indlæg ud om ekvipering – eller nyindkøbte sager. Og mon ikke også der ryger et indlæg ud fra og om modeugen.

Logo - fås endda i flere farver.

Nuvel – initiativtagerne til Modebevægelsen har en mission, som kort fortalt går ud på at samle en lang række modeblogs i et katalog, så alle kan få glæde af de skriverier, der alligevel ligger derude og lurer. Omend der har været heftig debat omkring seriøsiteten og indholdet på diverse modeblogs, og bloggernes rolle som eksperter eller det modsatte, synes jeg, du skal kigge forbi og lure nærmere på det store udvalg. Og apropos snik-snak om modebloggere, så har Modebevægelsen fået følgende ord med på vejen.

Et hurtigt snapshot fra toppen - skifter jævnligt. Kig selv forbi, og se.

Modebevægelsen har fundet frem til omkring 300 mere eller mindre flittigt skrivende, og en del af disse er samlet på sitet. Der er flere på vej – og skriver du meget eller lidt om mode, kan du jo alliere dig med ”bevægelsen”. Kommer du med på vognen, kan du se frem til trafik, opmærksomhed og måske lidt inspiration til din garderobe. Hvad der mere konkret kræves, kan du se her.

Primært kvindeblogs, men alle må læse med - og melde sig til.

Pin It

You may also like