Home Spottet Så er der dømt guld, diamanter og ædelstene

Så er der dømt guld, diamanter og ædelstene

written by Nicolai Klingenberg 23. august 2010
Pin It

Vildt eller vulgært? Jeg vil mene det første. Om end jeg har været fascineret af Shamballa armbånd for et stykke tid siden, så har jeg aldrig kastet mig over et. Til gengæld vil jeg mene, at brødreduoens halskæder godt kunne være en oplagt sag at smide penge efter.

Så er der dømt ædelmetaller og ur-lækkeri. Jeg vil dog anbefale, at ejeren lige får sat datoen korrekt. I øvrigt bæres klokkeværket på højre hånd.

Nå, men jeg stødte på en gut, der har en ikke helt ubetydelig rolle i Shamballa eventyret, hvorfor han da også er bobbet godt op med sagerne. Udover sorte diamanter og andre luksusløjer i knyttet form, er der tilsat et Cartier armbånd (det med skruerne – og som går under navnet Love Bracelet), og svært ramponeret/patineret Rolex GMT – MASTER II af nyere dato. Ejeren er blevet anbefalet at få uret pudset op, men nægter – han er tosset med det skrammede udseende, og jeg er enig – ridser og slid vidner om brug og lidt historik.

Hvordan man lige kan ridse safirglas, er mig en gåde, men måske svaret ligger i diamanterne...

Bonusinfo: Cartier armbåndet blev kult fra 1969, hvor det kom på markedet. Kaldt det bare en mere raffineret udgave af kyskhedsbæltet – armbåndet kan nemlig kun åbnes og lukkes med en skruetrækker.

Pin It

You may also like