Home Spottet Snup et foto af et kaffemoment, og vind et Nespresso-apparat

Snup et foto af et kaffemoment, og vind et Nespresso-apparat

by Nicolai Klingenberg

Så er det konkurrencetid igen, og denne gang er der en Nespresso Citiz dot Paris model på højkant. Den er limiteret, god til hjemmebrug og for mit vedkommende ofte på overarbejde – dog i en New York udgave.

Maskineriet, du kan vinde...

Vil du være med i konkurrencen? Det er ganske nemt – tryk på Anbefalet i toppen eller bunden af dette indlæg, så sagen ryger på Facebook. Og dernæst? Find dit mobil- eller digitalkamera frem, og snup et foto af en god kop kaffe. Det er underordnet, om du er hjemme, laver stempelkaffe, kolbekaffe, sluprer latte på en café eller hælder take away kaffe indenbords.

Spot en kop kaffe, snup et foto, mail det til mig - og kryds fingre!

Send billedet af dit kaffemoment til nk@my-pleasure.dk, og du er med i konkurrencen. Der bliver trukket lod blandt de indsendte billeder den 12. september. Sæt i gang! OPDATERET: Det blev en afstemning blandt de indsendte i stedet – dermed er dysten mere levende, omend der har været lidt utilfredshed at spore i kommentarerne.

You may also like

2 comments

Iggy 25. august 2010 - 13:47

Du vil helst ikke se mig i mit bedste kaffemoment kan jeg afsløre. Forestil dig en middelaldrende mand med morgen hår – og åben slåbrok kl. 07.12 tirsdag morgen i regnvejr! Ja tak. Men kaffen redder dagen – og duften breder sig og pludselig er man i bad, dufter igen godt, kan stadig passe yndlingsbuksen og velpudsede sko sidder godt idag – mens sokken matcher manchetten og tasken urremmen og vise versa.
Ahhh – måske man kan finde en visuel fremstilling sent i denne kaffeproces? Momentum holders ihvertfald helt indtil arbejdet nåes.
Igx

Reply
Klingenberg 25. august 2010 - 14:01

Iggy – måske et foto af koppen og bare en del af hånden kan gøre det. Det er jo ikke selviscenesættelsen, der er det vigtigste her og nu. Dit morgenbord med kaffe kan også fint gøre det. ;O)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk