Home Kort - men godt 24 timer i det svenske

24 timer i det svenske

written by Nicolai Klingenberg 2. september 2010
Pin It

En skriveopgave er i hus – uden for landets grænser. Turen hertil er foregået i tog (!) og var svært hyggelig.

Fire timer tager det – bud på destinationsbyen modtages gerne.

Hotellet hedder Avalon og er en del af First gruppen… Forvent Jacobsen møblement og Bvlgari sæbe.

Indlægget er blevet til via mobilen og WordPress app’en til i iPhone. Og 3s mobile datanetværk – det skal nævnes, da trafikken i det svenske ikke koster ekstra. Wub wub!

Pin It

You may also like

 • Christian

  Gøteborg?

 • Et godt bud kunne være Gøteborg…

  Hvad har jeg vundet? 😉

 • brian

  stockholm

 • Nicolai Klingenberg

  Korrekt begge! 🙂 Ingen præmie denne gang, men tjek Nespresso konkurrencen på bloggen. Deadline for deltagelse er søndag!

 • Carl Johan

  Gøteborg! Herlig by, Avalon er vist hotellet med poolen på taget, som man kan se fra gaden? Hvis du er på en andens regning, kan en middag på Basement varmt anbefales 😉

 • Markus Victor

  Dejligt at se den gamle ræv til Arne Jacobsen sniger sig ind alle steder !

 • Henrik

  Dether er jo rent reklame!

 • Nicolai Klingenberg

  @Carl Johan: Lyder godt, men har fået bord på noget, der hedder Familjen. Skulle være ganske fortrinligt.
  @Markus: Ejeren af hotellet skulle efter sigende have rejst land og rige rundt for at finde de mange forskellige elementer – alt fra “nydelige” WC-kummer og helt over til Svanen. Men ja – godt at se. :O)
  @Henrik: Det er jeg ked af, du synes. :O) Som sådan er der ikke noget nyt over form eller indhold.

 • Henrik

  Nej, der er ikke noget nyt i det, men jeg syntes stadig det lugter lidt for langt væk af reklame. Jeg syntes det er ret usmageligt… eller for “ukritisk tilgang” om man vil (ikke lige her, men mere generelt på din blog). Jeg tror ikke at du ændre formen foreløbigt, da det jo fungere og jeg selv stadig bliver ved med at vende tilbage til din side i ny og næ. Jeg ville dog ønske, at tingene blev blev beskrevet lidt mere anmeldende og personligt, end ensidigt.

  Der er ingen tvivl om at dette korte opslag skal skabe opmærksomhede på “First gruppen” og fint for mig… jeg læser det jo stadig, da jeg gerne vil følge lidt med i hvad der sker og blive inspireret til hvad pengene skal bruges på, men jeg tror der er flere end mig som savner lidt klarhed over hvornår du reelt har en holdning – som fx de farvede ure, eller hvornår du gør det for at få gratis overnatninger eller lign.

 • Nicolai Klingenberg

  Hej igen Henrik

  Tak for feedback – det er altid rart med lidt “debat”. Ovenstående handler dog ikke om at promovere First gruppen eller at få en gratis overnatning, men jeg ville lave et kort indlæg om, at “nu er jeg uden for landet”. Hotellet ER lækkert, og dermed var omgivelserne i hus til et hurtigt indlæg.

  Indlægget er et lille uddrag fra en tur, jeg var blevet sendt af sted på for et dagblad. Som enhver journalist og ethvert andet medie typisk ville gøre det. De såkaldte presseture ligger ofte til grund for en stor del af det, du ser i magasiner og lignende – lige fra interviews med skuespillere og musikere til testkørsler af biler med mere dækkes af fx pladeselskaber, filmselskaber eller bilfirmaer.

  Derudover vil jeg lige nævne, at jeg som udgangspunkt kun bringer indlæg af positiv karakter. Jeg har fx været ude at spise flere steder, hvor jeg ikke har været ovenud tilfreds – det kommer bare ikke på bloggen, da den hedder My Pleasure, og som sagt indeholder det bedste, jeg oplever. Jeg skriver kun om de gode sager – og fremhæver gerne favoritelementer. Jeg er ikke anmelder, men nok nærmere formidler af gode oplevelser, som folk kan bruge som inspiration.

  Jeg kommer dog til at skrive noget mere om hotellet senere hen (også med ting, der forvirrede mig under opholdet), som du vil få at se, hvis du kigger forbi igen. Det håber jeg, du vil gøre.

  Mange hilsener,

  Nicolai