Home EkviperingGrej & grooming Der er en ny suite i byen

Der er en ny suite i byen

by Nicolai Klingenberg

Denne gang handler det dog ikke om en hotelsuite, men om ekvipering. Til både ham og hende, men jeg vælger at fokusere på ”ham”.

En rød løber (den blev rettet til senere)

I en lejlighed på Frederiksgade ved den smukke marmorkirke er XO Suite rykket ind. Forvent smukke omgivelser uden for mange krummelurer – sort væg til væg tæppe (af den vamsede slags) med matchende gardiner, fin stuk i loftet og et par frække lysekroner.

Klap-klap...

Jeg slog et smut forbi, da der var budt til lanceringshappening. Her kunne man se på nogle af de sager, man(d) kan trække i efter en visit i ”suiten”. Der er tale om et made to measure koncept, som minder lidt om det skræddersyede – knapt så deltaljeret dog, men til gengæld væsentligt billigere.

... og så er der gæster.

Du kan få en blazer fra 3.000 kroner – og så er det i cashemere uld. That’ll work. Skal du have et helt ”suit”, skal du af med det dobbelte, og er du til en skjorte, kan den blive din fra 700 kroner.

Pivfræk og lige til at kaste sig over. Den var i øvrigt i hør.

Detaljerne er i højsædet – for eksempel kan du få kontrastsyninger i skjorten, andet stof på indersiden af kraven, enkelt- eller dobbeltmanchet og så fremdeles. Er du længdemæssigt udfordret på ben eller arme, er MTM drønsmart – her får du nemlig tilpasset længden, så sagerne sidder som de skal.

En XO (tror jeg) i baggrunden samt stofprøver i fornem bog

Skjorterne er i øvrigt vasket og strøget otte gange – dermed skulle man undgå den stive pasform, der krøller en del i begyndelsen. Og så slår indehaver Liv Frifeldt et slag for skjorter med brystlommer – her kan kluden nemlig sidde, hvis du ikke orker en blazer. Smart thinking – den låner jeg.

Velhængt: XO skjorter på signaturbøjler

Der er i øvrigt kulørte kørehandsker på vej ind til XO suite – de koster 499 kroner, er i kalveskind og fås i 14 forskellige farver. Og er du til smykker, så findes der Nialaya smykker til ham og hende.

Reef N Beef diskede op med krokohoved og svært lækre pindemadder.

Du finder XO Suite på Frederiksgade 7 i City – der er åbent mandag til fredag fra 09.00 til 16.00 og lørdag fra 10.00 til 14.00. Er du til Facebook, finder du dem her.

You may also like

4 comments

Mads Windeballe 12. september 2010 - 13:20

Wow… Ser virkelig fedt ud.. :O.
Og alt for vild orange blazer 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 12. september 2010 - 14:07

Yes – den er dog mere lyserød end orange i virkeligheden. 🙂 Det er bare mig, der fik fejlbikset lidt med kameraet.

Reply
Christian Reventlow 12. september 2010 - 17:46

Er du sikker på der ikke er tale om Nialaya smykker?

Reply
Nicolai Klingenberg 12. september 2010 - 17:54

My bad, Christian! Retter senere.. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk