Home EkviperingGrej & grooming Der er en ny suite i byen

Der er en ny suite i byen

by Nicolai Klingenberg

Denne gang handler det dog ikke om en hotelsuite, men om ekvipering. Til både ham og hende, men jeg vælger at fokusere på ”ham”.

En rød løber (den blev rettet til senere)

I en lejlighed på Frederiksgade ved den smukke marmorkirke er XO Suite rykket ind. Forvent smukke omgivelser uden for mange krummelurer – sort væg til væg tæppe (af den vamsede slags) med matchende gardiner, fin stuk i loftet og et par frække lysekroner.

Klap-klap...

Jeg slog et smut forbi, da der var budt til lanceringshappening. Her kunne man se på nogle af de sager, man(d) kan trække i efter en visit i ”suiten”. Der er tale om et made to measure koncept, som minder lidt om det skræddersyede – knapt så deltaljeret dog, men til gengæld væsentligt billigere.

... og så er der gæster.

Du kan få en blazer fra 3.000 kroner – og så er det i cashemere uld. That’ll work. Skal du have et helt ”suit”, skal du af med det dobbelte, og er du til en skjorte, kan den blive din fra 700 kroner.

Pivfræk og lige til at kaste sig over. Den var i øvrigt i hør.

Detaljerne er i højsædet – for eksempel kan du få kontrastsyninger i skjorten, andet stof på indersiden af kraven, enkelt- eller dobbeltmanchet og så fremdeles. Er du længdemæssigt udfordret på ben eller arme, er MTM drønsmart – her får du nemlig tilpasset længden, så sagerne sidder som de skal.

En XO (tror jeg) i baggrunden samt stofprøver i fornem bog

Skjorterne er i øvrigt vasket og strøget otte gange – dermed skulle man undgå den stive pasform, der krøller en del i begyndelsen. Og så slår indehaver Liv Frifeldt et slag for skjorter med brystlommer – her kan kluden nemlig sidde, hvis du ikke orker en blazer. Smart thinking – den låner jeg.

Velhængt: XO skjorter på signaturbøjler

Der er i øvrigt kulørte kørehandsker på vej ind til XO suite – de koster 499 kroner, er i kalveskind og fås i 14 forskellige farver. Og er du til smykker, så findes der Nialaya smykker til ham og hende.

Reef N Beef diskede op med krokohoved og svært lækre pindemadder.

Du finder XO Suite på Frederiksgade 7 i City – der er åbent mandag til fredag fra 09.00 til 16.00 og lørdag fra 10.00 til 14.00. Er du til Facebook, finder du dem her.

You may also like

4 comments

Mads Windeballe 12. september 2010 - 13:20

Wow… Ser virkelig fedt ud.. :O.
Og alt for vild orange blazer 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 12. september 2010 - 14:07

Yes – den er dog mere lyserød end orange i virkeligheden. 🙂 Det er bare mig, der fik fejlbikset lidt med kameraet.

Reply
Christian Reventlow 12. september 2010 - 17:46

Er du sikker på der ikke er tale om Nialaya smykker?

Reply
Nicolai Klingenberg 12. september 2010 - 17:54

My bad, Christian! Retter senere.. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.