Home Grej & grooming Der er en ny suite i byen

Der er en ny suite i byen

written by Nicolai Klingenberg 12. september 2010
Pin It

Denne gang handler det dog ikke om en hotelsuite, men om ekvipering. Til både ham og hende, men jeg vælger at fokusere på ”ham”.

En rød løber (den blev rettet til senere)

I en lejlighed på Frederiksgade ved den smukke marmorkirke er XO Suite rykket ind. Forvent smukke omgivelser uden for mange krummelurer – sort væg til væg tæppe (af den vamsede slags) med matchende gardiner, fin stuk i loftet og et par frække lysekroner.

Klap-klap...

Jeg slog et smut forbi, da der var budt til lanceringshappening. Her kunne man se på nogle af de sager, man(d) kan trække i efter en visit i ”suiten”. Der er tale om et made to measure koncept, som minder lidt om det skræddersyede – knapt så deltaljeret dog, men til gengæld væsentligt billigere.

... og så er der gæster.

Du kan få en blazer fra 3.000 kroner – og så er det i cashemere uld. That’ll work. Skal du have et helt ”suit”, skal du af med det dobbelte, og er du til en skjorte, kan den blive din fra 700 kroner.

Pivfræk og lige til at kaste sig over. Den var i øvrigt i hør.

Detaljerne er i højsædet – for eksempel kan du få kontrastsyninger i skjorten, andet stof på indersiden af kraven, enkelt- eller dobbeltmanchet og så fremdeles. Er du længdemæssigt udfordret på ben eller arme, er MTM drønsmart – her får du nemlig tilpasset længden, så sagerne sidder som de skal.

En XO (tror jeg) i baggrunden samt stofprøver i fornem bog

Skjorterne er i øvrigt vasket og strøget otte gange – dermed skulle man undgå den stive pasform, der krøller en del i begyndelsen. Og så slår indehaver Liv Frifeldt et slag for skjorter med brystlommer – her kan kluden nemlig sidde, hvis du ikke orker en blazer. Smart thinking – den låner jeg.

Velhængt: XO skjorter på signaturbøjler

Der er i øvrigt kulørte kørehandsker på vej ind til XO suite – de koster 499 kroner, er i kalveskind og fås i 14 forskellige farver. Og er du til smykker, så findes der Nialaya smykker til ham og hende.

Reef N Beef diskede op med krokohoved og svært lækre pindemadder.

Du finder XO Suite på Frederiksgade 7 i City – der er åbent mandag til fredag fra 09.00 til 16.00 og lørdag fra 10.00 til 14.00. Er du til Facebook, finder du dem her.

Pin It

You may also like