Home Kort - men godt Dunhill knapper med heldigt islæt

Dunhill knapper med heldigt islæt

by Nicolai Klingenberg

En firkløver skulle bringe held, men i det her tilfælde koster det altså en hel del at blive heldig. Til gengæld er knapperne noget nær de frækkeste, jeg længe har set. De fra Dunhill, de er limiterede, lavet i pink gold og bliver leveret i en lakeret boks. Sidstnævnte ville jeg gerne undvære, hvis det påvirkede prisen til min fordel. De koster 3.300 dollars, hvilket i den grad må anses for at være en høj pris, men du kan finde dem her, hvis du vil bladre af.

Pink gold - de kræver næsten et ur i samme materiale, men måske firkløveren bringer heldet med sig.

De fås desuden i sort perlemor til 755 dollars (limiteret antal), eller i sølv (ad libitum produktion) til 295 dollars.

Perlemor til lillefar.

Så er der sterling silver til folket - den eneste af de tre, der ikke er limiteret, men det går nok.

Good luck!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk