Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del XII

Karismatiske mænd – del XII

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer tolv er den danske designer Christian Westphal. Læs herunder, hvad manden, der har designet en smoking, som jeg ikke udskifter på noget tidspunkt, har på hjerte, når det kommer til det gode liv.

*Jeg kan godt lide at spise på restaurant Yans Wok, fordi maden og betjeningen altid er super god.

*Mit ur er et Sandoz i titanium med en diskret diamant, og det fik jeg af en kærlig slægtning i Paris for snart en dekade siden.

*Immateriel luksus i min verden er nok tid.

*Jeg drømmer om at eje et par nye espadrillos i læder. De nuværende er nemlig ved at gå fra hinanden.

*En rigtig mand kan altid træde i karakter for at forsvare sin ære.

Mr. Westphal himself.

*En hver mand bør anskaffe sig en god skrædder, frisør og mekaniker – og i den rækkefølge!

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver makiruller med asparges og laks. Det er ret nemt og hurtigt!

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til cocktailen Silk Stocking.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden min iPhone. Som selvstændig må man være på mærkerne”¦

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg lå på strandsengen på Baoli Beach i Cannes i eftermiddags.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk