Home Kort - men godt Lørdagsstatus

Lørdagsstatus

written by Nicolai Klingenberg 18. september 2010
Pin It

En særdeles veloverstået Champagnesmagning er overstået med efterfølgende lynvisit på Café Victor, natkebab og luksuriøs overnatning på Nimb Hotel. Tak til alle involverede parter. Mere om Nimb senere, for nu er scenen sat i det spanske.

Det var i torsdags, og det var på Victor.

En forlænget weekend på den legendariske Marbella Club er aktuel lige nu og her og i tastende stund. Jeg skal skrive om stedet til et landsdækkende medie, men også til bloggen, men dette bliver dog kun et lynindslag – trods alt bedre end et lynnedslag.

Home away from home - et par dage i hvert fald.

Her er historier nok til en bog, som dog allerede er skrevet, men forvent omkring seks årtier med den gamle skole, jetset i ordets korrekte forstand og lo flash high cash.

Klar til gårsdagens middag.

Pt. +25 grader, veloverstået morgenmad med urspotting, Pol Roger Champagne og fantastisk selskab. En tur på stranden er næste to do – i eftermiddag en tenniskamp, i aften et cocktailparty, men sender nu de allerbedste hilsener til hjemlandet.

Pin It

You may also like

  • Mads Windeballe

    Lyder dejligt.
    Hav en dejlig ferie 🙂

  • Tak, Mads! Kort, men svært fornøjeligt.. 🙂

  • Auntie xx

    Det sted maa vi proeve efter at have set dine indbydende photografier. East, West abroad is best!! Er der direkte tilgang til stranden?? (hvor mange meter??)

  • @Auntie: Jeg må tilstå, at jeg tænkte på jer, da jeg var på stedet. More pictures to come very soon. Og ja – direkte adgang til stranden, og så gar udsigt til den fra egen terrasse, med mindre man vælger noget med egen have og pool….