Home Kort - men godt Lørdagsstatus

Lørdagsstatus

by Nicolai Klingenberg

En særdeles veloverstået Champagnesmagning er overstået med efterfølgende lynvisit på Café Victor, natkebab og luksuriøs overnatning på Nimb Hotel. Tak til alle involverede parter. Mere om Nimb senere, for nu er scenen sat i det spanske.

Det var i torsdags, og det var på Victor.

En forlænget weekend på den legendariske Marbella Club er aktuel lige nu og her og i tastende stund. Jeg skal skrive om stedet til et landsdækkende medie, men også til bloggen, men dette bliver dog kun et lynindslag – trods alt bedre end et lynnedslag.

Home away from home - et par dage i hvert fald.

Her er historier nok til en bog, som dog allerede er skrevet, men forvent omkring seks årtier med den gamle skole, jetset i ordets korrekte forstand og lo flash high cash.

Klar til gårsdagens middag.

Pt. +25 grader, veloverstået morgenmad med urspotting, Pol Roger Champagne og fantastisk selskab. En tur på stranden er næste to do – i eftermiddag en tenniskamp, i aften et cocktailparty, men sender nu de allerbedste hilsener til hjemlandet.

You may also like

4 comments

Mads Windeballe 19. september 2010 - 14:15

Lyder dejligt.
Hav en dejlig ferie 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 19. september 2010 - 15:21

Tak, Mads! Kort, men svært fornøjeligt.. 🙂

Reply
Auntie xx 22. september 2010 - 00:28

Det sted maa vi proeve efter at have set dine indbydende photografier. East, West abroad is best!! Er der direkte tilgang til stranden?? (hvor mange meter??)

Reply
Klingenberg 22. september 2010 - 08:07

@Auntie: Jeg må tilstå, at jeg tænkte på jer, da jeg var på stedet. More pictures to come very soon. Og ja – direkte adgang til stranden, og så gar udsigt til den fra egen terrasse, med mindre man vælger noget med egen have og pool….

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk