Home Bobler Sneap peak på aftenens Champagnesmagning

Sneap peak på aftenens Champagnesmagning

written by Nicolai Klingenberg 16. september 2010
Pin It

I aften går det løs – My-Pleasures Champagnesmagning på NIMB er en for længst udsolgt realitet, og det glæder mig selv sagt. Jeg ser frem til toner fra Jesper Dupont, smagning af Laurent-Perrier Brut, Brut Rosé og Demi Sec samt vise ord fra Jacob Kocemba og en lækker buffet med blandt andet østers.

Der tales vin i den fjerne ende - et mesterskab er under opsejling, som dog ikke har noget med aftenens arrangement at gøre.

Det går løs i NIMB Vinotek, og jeg var et smut forbi den anden dag for at få detaljerne på plads, tale forløb og blive enige med de involverede om, at det bliver uformelt, men i den grad hyggeligt.

Flasker på rad og række - og aftenens borde.

Nåede du ikke at få en plads? Skidt pyt – jeg er så småt ved at planlægge et andet arrangement, hvor bloglæsere kan få en god oplevelse, der ikke er kun er bundet op på det virtuelle. Send en mail på nk@my-pleasure.dk, hvis du vil være blandt de første, der hører nærmere.

Pin It

You may also like