Home Pindemadder Torsdagsrammasjang med pindemadder og tattoo islæt

Torsdagsrammasjang med pindemadder og tattoo islæt

by Nicolai Klingenberg

I torsdags var der intet mindre end to happenings på programmet, og begge blev en realitet. Der var noget for enhver smag – og i hver sin ende af byen.

Første stop var Ristorante Fabio’s Paparazzi i Grønnegade, som jeg besøgte for første gang under modeugen, hvor et herrens vejr satte et stopper for middagen – lidt før tid. Til gengæld var det både velsmagende og hyggeligt.

Grønnegade, Fabio's Papparazzi og aftengry

Receptionen var et tiltag fra Luxury Aficionados side, hvilket betød, at der kunne mingles på kryds og tværs af brancher, alder og køn. Tilsat skønne pindemadder, bobler i glasset og cocktails fra barchefen Jannick Gram.

Aftenens første omdrejningspunkt...

Der trylles i baren...

Der var dømt fulde huse, og vejret var med ”os” – snik-snak, tobak og tjuhej-hvor-det-går var omdrejningspunktet udenfor, mens mezzaninen bød på musik fra DV-dj Greg Peter Patrikios. Underetagen? Også fyldt fint op med rare folk, pindemadder feat. foie gras og frække rejer.

Så er der pindemadder på Fabio's

I øvrigt har Fabio også en restaurant på Frederiksberg, det går under navnet Hos Fabio – jeg mener, jeg har spist der for mange år siden, da jeg selv boede på Frederiksberg, men jeg er alt andet end 100 procent sikker. Måske et besøg værd – er der nogen, der kender til det, hører jeg gerne nærmere.

Godtfolk

Fabio himself - jeg var paparazzi

Summa summarum ser jeg det som et smart tiltag at brande et nyt sted i samarbejde med et medie – og det forløb rigtig godt. Med et tiltag som ovenstående kommer der ganske givet folk forbi, som måske ikke havde hørt om stedet, og der kan knyttes nye kontakter på kryds og tværs af brancher og relationer.

Bænket og sat i kælderen på Fabio's

Mezzaninen med flotte lysekroner

Næste stop var den diametrale modsætning – ud til Enghavevej, af med slipset og klar til en skål i rommens tegn. En introduktion af Sailor Jerry Rum til det danske marked fandt sted på Brass Monkey, hvor dæmpet belysning, tatoverede M/K’ere med brede smil og en hel del rom blev mikset til diverse drinks.

Hjemmelavet dørskilt på torsdagsrundens stop nummer to

Rom og cola har aldrig været min foretrukne sag, men den slags var heller ikke på kortet – derimod diverse relativt søde sager, som blev serveret i syltetøjslignende glas. Det bliver anbefalet på hjemmesiden, at den også kan nydes over isterninger. Selv samme www har både historier, tattoo inspiration og andre løjer fra Jerrys univers.

Og aftenens andet omdrejningspunkt - på Brass Monkey.

Stort smil og fin service på Brass Monkey

I øvrigt blev jeg underrettet om, at Don Ed Hardy var tattooelev hos den sagnsomspundne Sailor Jerry. Hatten af for Brass Monkey i øvrigt – meget stemningsfulde lokaler med aloha-agtig stemning, flot bagvæg og højt til loftet.

Atmosfærefyldt lokale på Messing Aben

Drinks i syltetøjsglas? Pudsigt. Men de smager sikkert af det samme som i et cocktailglas…

En sød sjus i syltetøjsglas feat. Sailor Jerry Rum

Tak til alle involverede partere for godt selskab, god mad, faste håndtryk og et fornuftigt (selvvalgt) sluttidspunkt.

You may also like

5 comments

Morten Pitzner 27. september 2010 - 16:46

Det ser hyggeligt ud! Ærgerligt at jeg ikke kunne komme – det må prøves en anden dag. Dbh, Morten

Reply
Nicolai Klingenberg 27. september 2010 - 16:56

Det var en rigtig god aften – begge arrangementer endda. :O) Håber at se dig næste gang til et eller andet “kom-sammen” her eller der.

Og tak for kommentaren, Morten.

Reply
Ludvig 28. september 2010 - 14:30

Ja, det får man desværre ud af, at bo i provinsen – NADA… Laver du ikke snart et arrangement i, finder en happening omkring eller bevæger dig til, Fyn (Odense…). Vi er sikkert (?) manger der gerne ser dig på disse kanter…

Reply
Klingenberg 28. september 2010 - 14:37

Det er da ikke utænkeligt, Ludvig. Men det tager lang tid at planlægge. :O) Hvis du har en god “location”, der kunne være interesseret i at være med på noget interessant, er du velkommen til at maile mig på nk@my-pleasure.dk

Reply
Louilicious 29. september 2010 - 11:02

Virkelig gode drinks på Brass Monkey!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk