Home Spottet Vind et musikalsk minde fra Champagnesmagningen på Nimb

Vind et musikalsk minde fra Champagnesmagningen på Nimb

by Nicolai Klingenberg

Næste arrangement er så småt ved at tage sin form, men en større teaser bliver det ikke til i denne omgang. Til gengæld er der nu mulighed for et vinde fem signerede Jesper Dupont album – Jesper Dupont med følge var ham, der spillede live på selve aftenen.

Dupont i hopla for et par uger siden.

Skiven – eller indholdet på cd’en – er indspillet i New York med Curtis Stigers faste trio, og resultatet består af 13 numre, der kan beskrives som croonerjazz, men du kan jo lytte til lidt forskelligt på hans Facebook side, som du finder her, og danne dig din egen mening.

Fem heldige læsere, kan vinde denne sag - med autograf vel at mærke.

Der er fem signerede Dupont’er på højkant, som bærer titlen ”Fly High” – vil du være med? Så send et foto af dit musikanlæg, iPod, MP3-afspiller, højtaler, ørebøf, playliste eller lignende til undertegnede. Du sender det – ganske portofrit – på e-mailadressen nk@my-pleasure.dk.  Der trækkes lod om musikken, blandt dem, der indsender fotos frem til og med den 7. oktober.

Vinder du ikke, kan du købe Jespers skive på cdon.com eller på iTunes – så er det sagt. Og skrevet.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk