Home Kort - men godt Vogntøjsspotting deluxe i Bernstorffsparken

Vogntøjsspotting deluxe i Bernstorffsparken

written by Nicolai Klingenberg 28. september 2010
Pin It

Jeg var et smut forbi Bernstorffsparken en sensommer september dag, hvor vejret viste sig fra sin allerbedste side. Jeg var dog udvidende om, at der var automobiltræf”¦

Vinduet ned og volumen op - mon Nik & Jay havde valgt en sådan, hvis de var på færde i "datiden"?

Der var alt mellem himmel og jord på fire hjul og af ældre dato – Bugatti, BMW, Morgan, MG, men dagens favorit var for mit vedkommende nedenstående Aston Martin DB5 Saloon anno 1965.

Speechless. Aston Martin DB5 Saloon.

Uden en rustplet, totalistandsat, 272 hestekræfter og en topfart på 243 kilometer i timen. Salvie-grøn hedder farven, og række seks motoren sender vognen fra 0 til 100 på 6,3 sekunder.Bilen er ikke til salg, og selvom den var, så er der lang vej hjem – mellem 1,5 og to millioner kroner lød det med et stort smil, som dog hang sammen med stolthed og alt andet end blær, fra ejerens kone. Smukkere bil skal man lede længe efter, hvis du spørger mig.

Lidt om DB5'eren...

Den røde frækkert er fra den amerikanske producent, Packard, som leverede luksusbiler fra 1899 til 1958. En enorm skude i øvrigt. Jeg nåede ikke flere fotos, men er svært tilfreds med den smukke Aston Martin.

Pin It

You may also like