Home Pindemadder Ambassadørkorpset indtager baren

Ambassadørkorpset indtager baren

written by Nicolai Klingenberg 27. oktober 2010
Pin It

Det er ikke noget særsyn. Kendisser fra det brede mediebillede indtager en bar, ifører sig Mickey Mouse ører og måske endda en fløjte om halsen. Dernæst sammensættes der drinks til gæsterne. Custom House har sit eget ambassadørkorps, som jeg er en del af. På fredag indtager tre af os baren”¦

Det er her, det sker - i baren. På fredag. Fra klokken 17.

Lad det være sagt med det samme – jeg er ikke en ørn til at mikse cocktails, og blande ild, paraplyer og miniparasoller sammen til en elegant sag, men det gør kun fredagens indslag endnu sjovere. I selskab med to andre ambassadører og Serge Silveira indtages baren fra klokken 17.

Kom forbi – det bliver en fest. Sæt os på en prøve udi en avanceret cocktail – for eksempel som denne:

Ambassadørkorpset har eksisteret i flere år og på flere aktivitetsniveauer. Nu forsøges der med en ny ordning, der blandt andet involverer indslag i baren og i tjenerstaben fra de tilbageværende ambassadører. Der skal dog også arrangeres møder på kryds og tværs af brancher, hvor mulige alliancer og hjælpende hænder kan forenes til fordel for huset og ambassadørerne. Det er dog en helt anden snak. Tak for opmærksomheden.

Du finder Custom House på Havnegade 44 – og her

Pin It

You may also like