Home Pindemadder Ambassadørkorpset indtager baren

Ambassadørkorpset indtager baren

by Nicolai Klingenberg

Det er ikke noget særsyn. Kendisser fra det brede mediebillede indtager en bar, ifører sig Mickey Mouse ører og måske endda en fløjte om halsen. Dernæst sammensættes der drinks til gæsterne. Custom House har sit eget ambassadørkorps, som jeg er en del af. På fredag indtager tre af os baren”¦

Det er her, det sker - i baren. På fredag. Fra klokken 17.

Lad det være sagt med det samme – jeg er ikke en ørn til at mikse cocktails, og blande ild, paraplyer og miniparasoller sammen til en elegant sag, men det gør kun fredagens indslag endnu sjovere. I selskab med to andre ambassadører og Serge Silveira indtages baren fra klokken 17.

Kom forbi – det bliver en fest. Sæt os på en prøve udi en avanceret cocktail – for eksempel som denne:

Ambassadørkorpset har eksisteret i flere år og på flere aktivitetsniveauer. Nu forsøges der med en ny ordning, der blandt andet involverer indslag i baren og i tjenerstaben fra de tilbageværende ambassadører. Der skal dog også arrangeres møder på kryds og tværs af brancher, hvor mulige alliancer og hjælpende hænder kan forenes til fordel for huset og ambassadørerne. Det er dog en helt anden snak. Tak for opmærksomheden.

Du finder Custom House på Havnegade 44 – og her

You may also like

6 comments

Anders 27. oktober 2010 - 10:35

Og hvis Nicolai ikke har overbevist dig, er her lidt flere stemningsbilleder fra Custom House: http://gastromand.dk/tenuta-san-guidos-kultvin-sassicaia/

Reply
Nicolai Klingenberg 27. oktober 2010 - 10:41

Det ligner opskriften på en anden herlig aften, Anders! 🙂

Reply
Miss Ink 27. oktober 2010 - 18:10

Shake it, till you make it!

Reply
Klingenberg 27. oktober 2010 - 21:18

Lige præcis, HØ. 🙂

Reply
Steffen 27. oktober 2010 - 22:41

Fin jakke du havde på i tv her til aften 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 27. oktober 2010 - 22:42

Tak Steffen! :O)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk