Home Bobler Champagnepoesi – del III

Champagnepoesi – del III

written by Nicolai Klingenberg 19. oktober 2010
Pin It

Er der noget som en flaske Champagne? Det skulle da lige være at drikke den. Forinden havde jeg haft poesihatten på, hvilket førte til en lyrisk post-it. Nyd og fnis – jeg er gået i skrivemode i en hel del timer.

Gallapremiere i aften: "I rose'ens navn" (med ham der Laurent Perrier fra Frankrig)

Den afbillede sag har ikke bindestreg mellem Laurent og Perrier, som det er tilfældet i dag. Det hænger sammen med, at flasken har små 25 år på bagen. I og med der er tale om en non-vintage, havde jeg alt andet end store forventninger til flasken, men den havde en smule brus tilbage. Den var gået over tid (smagte en anelse gæret), men drikkes det kunne den. Derudover har flasken en emotionel værdi – hvorfor kan du se her.

Anno old days - og dermed uden bindstreg.

Lidt fakta fra producenten:
Vanligvis vil der være langt flere bobler i flasken end som ovenstående beskrevet, og så er Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut lavet på 100 % Pinot Noir druer, som kommer fra ti Grand Cru marker.

Aroma? Frugt – og af den søde slags. Og den røde slags – forvent et strejf af blandt andet jordbær og kirsebær. Den anbefales til mad såsom laks, kylling, lam eller and, men personligt tager jeg den gerne solo. Også på en hverdag.

Pin It

You may also like