Home PindemadderBobler Champagnepoesi – del III

Champagnepoesi – del III

by Nicolai Klingenberg

Er der noget som en flaske Champagne? Det skulle da lige være at drikke den. Forinden havde jeg haft poesihatten på, hvilket førte til en lyrisk post-it. Nyd og fnis – jeg er gået i skrivemode i en hel del timer.

Gallapremiere i aften: "I rose'ens navn" (med ham der Laurent Perrier fra Frankrig)

Den afbillede sag har ikke bindestreg mellem Laurent og Perrier, som det er tilfældet i dag. Det hænger sammen med, at flasken har små 25 år på bagen. I og med der er tale om en non-vintage, havde jeg alt andet end store forventninger til flasken, men den havde en smule brus tilbage. Den var gået over tid (smagte en anelse gæret), men drikkes det kunne den. Derudover har flasken en emotionel værdi – hvorfor kan du se her.

Anno old days - og dermed uden bindstreg.

Lidt fakta fra producenten:
Vanligvis vil der være langt flere bobler i flasken end som ovenstående beskrevet, og så er Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut lavet på 100 % Pinot Noir druer, som kommer fra ti Grand Cru marker.

Aroma? Frugt – og af den søde slags. Og den røde slags – forvent et strejf af blandt andet jordbær og kirsebær. Den anbefales til mad såsom laks, kylling, lam eller and, men personligt tager jeg den gerne solo. Også på en hverdag.

You may also like

2 comments

Mads Windeballe 19. oktober 2010 - 20:52

Romantic-kind-of-guy 😀

Reply
Klingenberg 19. oktober 2010 - 22:01

Always – kind of. 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk