Home Medier med mere Lidt om de gamle dyder – nu på TV

Lidt om de gamle dyder – nu på TV

written by Nicolai Klingenberg 27. oktober 2010
Pin It

I går aftes var jeg et smut i studiet hos Go’aften Danmark, som i denne uge kører et tema om den moderne mand. Moderne eller ej, så kan jeg ikke løbe fra mit køn og nogle af de gamle dyder, jeg er faldet over og forsøger at håndhæve, når lejligheden byder sig…

Undertegnede og Donald.

Der har været tale om et og andet, når det kommer til “kampen” mellem mænd og kvinder. Hvert køn kan det hele selv, vi har ikke længere brug for hinanden på samme vis som før og så fremdeles. Dialogen forud for indslaget gik på, hvad der sker med mænd i øjeblikket. Der sker meget – men jeg synes at fornemme, at flere og flere mænd søger mod de gamle dyder. Rejs dig for kvinden, træk stolen ud for hende, tilbyd hende et glas før mændene og så fremdeles.

Jeg vil skrive et lidt længere indslag ved lejlighed, men indtil da kan du genopleve dialogen herunder, som efterfølges af landets bedste stylist, Simon Rasmussen, der giver gode bud på herremoden anno 2010.

Hvad mener du i øvrigt? Er høfligheden, nærværet og fænomenet “gentleman” på vej tilbage?

Tak for i aften. Nu med fast håndtryk og rar værtinde.

Tak for opmærksomheden.

Pin It

You may also like