Home Living Liebhaveri til små 100 millioner – nu ekstra nedsat

Liebhaveri til små 100 millioner – nu ekstra nedsat

written by Nicolai Klingenberg 15. oktober 2010
Pin It

Der tikker en del nyhedsbreve ind i min mailboks, og nogle gange er der helt tossede sager, der er værd at kigge nærmere på. Og drømme om. For eksempel dette ydmyg sommerhus på Mallorca.

Set fra vandsiden - og ganske sikkert skudt fra et fly eller en helikopter.

Set fra vandsiden - og ganske sikkert skudt fra et fly eller en helikopter.

Lidt over 96 millioner kroner koster kassen – men sælgeren er villig til at gå ned i pris, lød det, da jeg skrev til mægleren. Fornemt – men jeg skal altså kun bruge billeder. Det kunne mægler dog godt hjælpe med. Derfor en lille boligeportage på bloggen. I går blev prisen reduceret, så nu kan den handles for små 73 millioner kroner…

Forvent en større regning, når der skal pudses vinduer - men forvent også storslået udsigt. De koboltblå puder ville jeg nok vælge at ombetrække...

Grunden er på 3.169 kvadratmeter, huset på 800. Du får seks soveværelser, seks badeværelser og et luksuskøkken. Plus det løse såsom fitnesscenter, sauna, dampbad, hjemmebio og vinkælder.

Lidt køligt, men tilsæt lidt lækre sager i form af levende lys, kulørte håndlæder, og du skulle være klar til at gå glad i bad.

Hele husets front byder på en 6,5 meter høj glasfacade, der byder på udsigt over bjergskråning og vand. Smukt? Det tror jeg nok.

Udsigt til både klor- og saltvand.

Teakterrassen har desuden nedsænket infinitypool (du ved sådan en pøl uden synlige kanter, der kan få i et med horisonten, når du ligger rigtigt), og selv samme pool har tilknyttet et system, der gør det muligt at overvåge og justere temperaturen via www eller mobiltelefon.

Sådan må en terrasse gerne se ud. Og sådan må en udsigt gerne være.

Et hus til sådan en pris, kræver selvsagt en stærk økonomi, og derfor er der også intelligent overvågning af stedet. Har du mod på at slappe helt og aldeles af på matriklen, kan du medbringe tjenestefolk og indlogere dem i det dertilhørende hus med to soveværelser.

Seks en halvmeter fra gulv til loft - og med en hel del glas.

Vil du vide mere? Så kig her.

Udsigten er pt. det smukkeste ved soveværelset - hvis du spørger mig.

Slå dig ned på førstesalens terrasse. Og nyd derefter.

Da dette indlæg er af nye karakter vil jeg meget gerne høre, om det er noget, du vil se mere af fremover. Smid en kommentar, por favor!

Pin It

You may also like