Home Pindemadder Marbella Club – dag 3

Marbella Club – dag 3

by Nicolai Klingenberg

Sidste dag på den historiske feriematrikel byder på mere sol, en tur i ”the spaaa”, en runde i lokalmiljøet, men også en visit i Villa del Mar, der – på trods af lidt slitage – må betegnes som en kasse af kaliber”¦

Skal der være fest eller intimkoncert? Så prøv Villa del Mar.

Den nærmest obligatoriske brunch glider mindst lige så nemt ned som de to dage før. Champagnen ligeså – men kun et glas. Klokken er endnu ikke 10, og der skal ses på ting og sager. I ædruelig tilstand.

Første stop er Villa del Mar. En klub i klubben om du vil. Stedet er blevet købt af Marbella Club for et par år siden og bruges i dag som event- eller højtidsborg. Direktøren for Marbella Club kunne fortælle, at Bryan Ferry for nylig gav intimkoncert på Villa del Mar for 500 tilhørere. Derudover har fester, jubilæer og bryllupper fundet sted i villaen.

Havekunst på Villa del Mar.

Vi fik all acces, og hvis murene kunne hviske, havde der været stof nok til et eventyr i flere bind. Og sikkert med et par lumre kapitler. Stedet er lidt medtaget, men kan i den grad bruges. Under turen rundt i villaen fandt vi en natklub (selvsagt med blinkende 70’er gulv og diskokugle), et ”herreværelse” med boblebad, væg til væg tæpper, spejle i loftet og et walk in closet med plads til mere tøj end en privat jet kan komme fra landingsbanen med.

Det skulle være muligt at se, hvad man nu vil se, fra alle vinkler med de mange spejle.

Læg derudover en del skulpturer i den smukke have, sublim udsigt, privat beliggenhed, pool og så fremdeles.

Efter en oplevelse a la Liebhaverne skulle kroppen indlægges til terapi i Thalasso Spa. 800 kvadratmeter med en hel del wellness – dambad, sauna og behandlingsrum til feriekroppe er blot et lille udpluk af sagerne. Jeg skulle indlægges til en omgang oliemassage, som jeg ikke har prøvet kræfter med før. En udleveret papirtrusse blev dog liggende i omklædningsrummet – jeg ville hellere tilsøle et par boxershorts end af lade maskuliniteten komme på prøve i den knapt så flatterende papyrussag.

Et lækkert, opvarmet bassin i Thalasso Spa. Foto: Claes Bech-Poulsen.

Og sikke en oplevelse. Lun olie blev pjasket udover legemet, mens et par kyndige hænder æltede mig godt igennem. Hoved og hovedbund inklusiv. Tilsat dæmpet belsyning, yin-yang musik og ro var jeg på nippet til at falde i søvn. Det var svært behageligt og på trods af varmen, fik jeg gåsehud grundet mit velbefindende.

Sparemedier, der ligner noget fra en heksedoktors taske. Foto: Claes Bech-Poulsen.

Svært olieret og godt tilpas svævede jeg op til en omgang tøjskift og hygge i egen have på værelset. Det var den sidste aften, og det var på tide at se noget af Marbella by. På vej ud af hotellet får vi lige luret på MC Café, der er en af Marbellas Clubs nyeste spisesteder, der er indrettet med fotos fra de gamle dage, hvor datidens parnas hang ud på stedet.

I gåafstand fra Marbella Club finder du Polo House

Første stop på runden er Restaurant Polo House, hvor miniburgere, fiskesnacks og en god gin & tonic lægger den første bund.

Polo House med miniburgere - og et strejf af foie gras

Videre i vogn til Gorki, der er byens luksustapas sted – men stadig til at betale. Højdepunktet var et søpindsvin, der skulle være udstyret med fire ”kogler”, hvilket skulle have en effekt på ”lysten”. Lysten har aldrig fejet noget, så effekten kunne jeg altså ikke spore.

Et tragtement a la Gorki.

Fut i fejemøget med søpindsvin

Ind til den gamle bydel. Brosten, appelsintræer og sen spisning kendetegnede sensommeren på torvet. Ren idyl. Sidste stop var på en bar, hvor en kold øl gled ned i selskab med politifolk, lofthængte skinker og en enighed om, at Marbella og Marbella Club er i en klasse for sig selv.

Aftenatmosfære i Marbella by

Et par velhængte skinker

Tak for en god tur til alle involcerede parter.

På tapasbar

You may also like

4 comments

Ludvig 5. oktober 2010 - 05:33

Jamen jamen, hvis der er nogen der – efter champagnesmagning, eksklusive middage og se på skønheder til modeevents – trænge til en omgang luksusmassage, ja så må det da være dig… Det er dig vel ondt, efter dette “hårde” (?) arbejde… (Og nej, jeg er da IKKE misundelig…..)

Måske du skulle nappe en uge mere, just in case…

Reply
Nicolai Klingenberg 5. oktober 2010 - 09:00

En uge mere lyder fortrinligt, Ludvig. 🙂 Men jeg klager absolut ikke. Tak for ordene.

Reply
Christina 21. juli 2011 - 11:35

det lyder så sandelig til at I havde en dejlig tur 🙂 100% ren nydelse for både sjæl, krop og smags løgene. Love Marbella Club – og Marbella er fantastisk 🙂 Meget skønne billeder Claes 🙂

Reply
Anonym 21. juli 2011 - 11:50

Det kan jeg skrive under på, det var. Glæder mig til vores næste visit på matriklen. Og de omkringliggende sager. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk