Home Kort - men godt Om at gøre en lille forskel med stor effekt

Om at gøre en lille forskel med stor effekt

by Nicolai Klingenberg

Jeg har altid været svært begejstret for julen – den betyder meget for mig og min familie, men det, vi tager for givet, er ikke nødvendigvis normalen for andre. Samme tanker har Jacob Kocemba gjort sig – og sidste år gjorde han noget ved det. Det kan du også gøre nu.

Julestemning i Tivoli - for en gangs skyld er det ok at skrive om julen i god tid.

Sidste år besøgte Jacob Kocemba og en række frivillige 10 børnehjem og krisecentre, hvor de delte gaver ud til de børn, der ikke er vant til at have en normal jul.

I år begynder ”den ekstra jul” den 24. december om eftermiddagen i Tivoli. 200 voksne og børn samles til Disnyes Juleshow, juletræspyntning og en efterfølgende gourmetmiddag, som nogle af byens allerbedste restauranter leverer.  Efterfølgende pakkes der gaver op og danses om træet – altså en juleaften, som en juleaften bør være.

Smuk juletræ og julekarma i familieform. Foto: Lars Bech

Ifølge Jacob Kocemba er der i år 70.000 flere, der lever under fattigdomsgrænsen, så tiltaget er i den grad nødvendigt. Du kan bakke op på mange måder – du kan melde dig ind i Facebookgruppen her, du kan overføre penge her, og du kan også ende gaver til de involverede via adressen, som du finder her.

Med et gennemsnitligt budget på 50 kroner om året til jul og fødselsdagsgaver, er jeg sikker på, at selv det mindste bidrag vil kunne bruges og modtages med stort tak.

Jeg håber, du vil støtte op om initiativet – jeg gør det i hvert fald gerne.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk