Home Kort - men godt Om at spise en let frokost på Café Victor – i selskab med sig selv

Om at spise en let frokost på Café Victor – i selskab med sig selv

written by Nicolai Klingenberg 14. oktober 2010
Pin It

En hel del møder på en dag – og sulten melder sig. Hvorfor ikke tage en bid alene? Normalt hælder jeg til noget hurtigt, men jeg havde tid til at mokke noget ordentligt indenbords. Og det gjorde jeg.

Min fornøjelse på Café Victor.

Jeg kom i god tid – det vil sige inden 12. Et stort bord blev ledigt, jeg havde plads til datamaskinen, og så sad jeg ellers der ganske mutters alene og nød en sandwich med røget laks og dildmayo. Dertil en gang AA-Champagne i form af Ramlösa. Ikke noget ekstravagant eller “out of this world”, men tilpas. Det er jo trods alt bare en sandwich.

Konklusion? Lækker laks, ditto pynt og grønt, svært ufordrende brød for kniven (men jeg blev udrustet med en steakkniv, da det var almen kendt blandt det venlige personale) og mættende. Havde caféen gratis trådløst internet, ville det have været lige i øjet. Til gengæld begejstres jeg stadig over mit flatfee abo fra 3 og min iPhone, som gjorde det muligt at arbejde – ikke bare med laks, men også med mails og opfølgning på spændende møder.

Kniven og laksen. Og det besværlige brød.

Det manglende selskab blev i øvrigt afløst af ”hej-hej” fra både gamle dage, men også to gutter, der slog sig ned ved bordet – ikke planlagt, men heller ikke helt alene. Trods alt.

Andre gode spisesteder i eget selskab modtages med kyshånd…

Pin It

You may also like