Home Grej & grooming På besøg hos Axel

På besøg hos Axel

written by Nicolai Klingenberg 21. oktober 2010
Pin It

Den årsagsrelaterede ekvipering lever stadig, men et samarbejde med Axel kan gøre det hele lidt sjovere. For dig – og for mig. Vi lægger dog ud med et kig i biksen i København”¦

Der var han jo - ham Axel der bor på Gl. Mønt...

Axel har haft til huse i Århus i over et årti, men i København har forretningen “kun” eksisteret siden september sidste år. Jeg er gået forbi talrige gange, men jeg havde indtil for nylig ikke været inde. Det har jeg nu.

Paul Smith er kendt (og lidt for kendt) for sine striber, som dog kun findes på desk og strømper nu. I like that fact.

Det er kluns til de dyre drenge, der hænger på bøjlerne, og ligger på bordene – således kan du forvente lækkerier fra Paul Smith, Frankie Morello, Hackett, Burberry, Holland Esquire og D&G, mens du finder også prisvenligere mærker som NN07, Converse og Samsøe Samsøe.

Sko- og støvletafdelingen havde frække sager til skue, og da årstiden pt. efter min mening lægger op til boots, spottede jeg denne ”opstilling” af frække sko – og to NN07 tasker i øvrigt.

Fra højre (mærke og pris): NN07 1.800 kr., NN07 2.600, Ahler 1.500, Ahler 1.800, Ahler 1.800 kr., Belstaff 3.500 kr., Ahler 1.800 kr., D&G 5.000 kr.

“Firmauniformen” for undertegnede består ofte af blazer og skjorte samt en klud, og Axel disker op med gode bud på et sådan uniform.

Dobbelt op på den svenske tiger i form af jakke og skjorte...

Holland Esquire med topfrækt for og ditto vest. Forvent desuden diskret kontrastsyning ved knaphullerne. Alarmen ville jeg vælge af få afmonteret...

Dobbelt op på Paul Smith i form af blazer og skjorte - vistnok også kluden.

En læser spurgte i øvrigt til nogle gode bud på noget vinterekvipering – herunder lidt friske sager i form af jakker/frakker og en rød læderlaban i absolut fræk form.

Bellstaff har leveret jakker til talrige storfilm - nu kan du dig eget eksemplar i rødt læder med machoislæt.

Skal det være klassisk, ville jeg pege på denne grå sag fra Paul Smith.

Barbed frakke med indmad a la kaninpels, som kan udskiftes. Jakkerne er unikke og stammer faktisk fra Vietnamkrigen.

Lun Bellstaff jakke i vokset bomuld

Du kan købe en del af sagerne online via ”Axel online” her, og i gruppen på Face finder du updates om alt tilbud og tiltag af festlig karakter. Se bare her.

Er du til fysisk fremmøde, finder du Axel på Gammel Mønt 1 i København og på Skt. Clemens Stræde 5 i Århus.

Svævende sky-formationer, lækker indretning og eksklusive brands...

Indlægget er i øvrigt en del af et kommende samarbejde med Axel – så er du ”advaret”. Fremover vil sammensætte nogle ”on the body” looks – det giver Axel ønsket opmærksomhed og undertegnede nogle kroner at udvikle bloggen for.

Pin It

You may also like

 • Steffen

  Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg altid undret mig over, hvordan den butik kan overleve, da jeg aldrig ser nogen kunder inde i butikken.

  Jeg har dog en teori om hvorfor, men den holder jeg for mig selv. 😉

 • Nicolai Klingenberg

  @Steffen: Sådan som jeg ser det, så er “området” ganske nyt. Der er dog ved at komme liv i “blokken” derinde, har jeg ladet mig fortælle. Det kan godt være, du ikke er helt enig, men jeg tror, det handler meget om vaner – man “plejer” at handle “der og der”, “man har ikke lige tid til at gå ind…” etc. Din teori er måske anderledes, men jeg ville lige give et bud på min. 😀

 • Emil

  Spændene samarbejde..

  Mon Axel i den forbindelse med.. ‘on the body looks’ vil bestræbe sig på at gøre de samme vare tilgængelige fra deres webshop? – Så online, går i hånd med online, samtidig med at varen selvfølgelig også er tilgængelig ude butikkerne?

 • Nicolai Klingenberg

  Jamen det vil selvsagt kræve noget koordinering, og det skal nok kunne lade sig gøre. Det vil dog blive en blanding af lidt af hvert, som undertegnede vil vælge som “favoritter”. Der kan dog være undtagelser, men lad os se, om vi ikke kan gøre det nemt og bekvemt for alle parter. 🙂

 • Oliver Kierulf Lassen

  Du så ikke hvad den Klassike Jakke fra Paul smith kostede vel?

  Den er virkelig cool, men jeg har en ide om at prisen er tårnhøj!

 • Martin
 • Tak for links, Martin – fornem service. Jeg er på sagen, Oliver! Glad for den faldt i din smag. 🙂

 • MH

  Køb Paul Smith i England, eller fra deres udmærkede hjemmeside paulsmith.co.uk. Mærket er blevet “priced up” i Danmark. Deres suits koster eksempeltvis det dobbelte herhjemme.

 • Nicolai Klingenberg

  Jakken skulle ryge på webshoppen i næste uge – den koster 6.000 kroner. Jakken er i øvrigt rummelig, hvilket vil sige, at en del vælger en størrelse mindre end normalt. 🙂