Home Kort - men godt Vind en tur i Operaen, og oplev Svanesøen

Vind en tur i Operaen, og oplev Svanesøen

by Nicolai Klingenberg

En længere dialog med et webbureau kan komme dig til gode – plus en ledsager. Bare fordi jeg er forhindret i at opleve balletten, skal det ikke gå udover dig. Læs mere, og deltag i dysten om de to pladser.

Der anes en smule drama - og ondskab. Foto: Kyle Froman

Der anes en smule drama - og ondskab. Foto: Kyle Froman

Selvom jeg ikke er en flittig ballet- eller operagæst, så kommer jeg ikke udenom, at der er noget storslået over sådan en kulturoplevelse. Det ændrer dog ikke på, at jeg på ingen måde kan nå ind og se herligheden, men jeg fik vristet to billetter ud af førnævnte firma.

Og er du lidt ornitologorienteret, kan du se en snert af balletten her – det ser ikke helt tosset ud:

Jeg smider billetterne i en pulje og finder en vinder blandt dem, der indsender et foto af noget så bredtfavnende som ”livsstil” – det kan være et ur, en vin, en forret, en smuk sag eller lignende.

Smukt. Intet mindre. Foto: Kyle Froman

Du skal kunne afsætte lidt over to en halv time den 6. november  – til gengæld er der parketpladser på tiende række, hvilket skulle give en fin udsigt. Og billetterne skulle repræsentere en samlet værdi på 1.800 kroner, har jeg ladet mig fortælle.

Yndige dansepiger - og en heldig mand. Foto: Kyle Froman

Send dit foto til nk@my-pleasure.dk senest søndag den 31. oktober klokken 12, hvorefter der trækkes en vinder. I øvrigt må du gerne støtte om My-Pleasure på Facebook – det er sjovt nok ganske gratis, og du gør det her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk