Home Ure Breguet og Bregott

Breguet og Bregott

written by Nicolai Klingenberg 3. november 2010
Pin It

Siden 1775 har Breguet skabt fantastiske ure, og her er der tale om urmageri på højt niveau, og som koster derefter. Jeg har kun set et par udstillede ure hist og her gennem tiden, men jeg var heldig at spotte en smuk Marine cronograph i roséguld under en frokost.

Breguet Marine - og skal det være helt formelt, får du lige et referencenummer med her: 5827BR/Z2/5ZU

Pudsigt nok var det faktisk undertegnedes klokkeværk, der blev spottet først – og så gik ursnakken. Og materialerne matchede på de talendes håndled, da jeg bar mit Linde Werdelin Two Timer i guld –  dog med stofrem.

Jeg synes lige, at det håndgraverede mønster fortjente en close-up - en mand har sirligt dekoreret skiven med det bølgende mønster.

Sikke en skønhed – og kontrasten mellem roséguldet og gummiremmen er pivfræk. I øvrigt var det i Stockholm, at uret blev spottet – faktisk har de et smørprodukt, der heder Bregott. Pudseløjerligt sammentræf uden nogen egentlig mening. Selvom uret måske signalerer en dyr kampdykker, så er det kun vandtæt til 100 meter – forvent desuden chronograph, en gang reserve på to døgn og datofunktion.

Du kan se andre frækkerter fra Breguet lige her.

Pin It

You may also like