Home EkviperingGrej & grooming Diggiloo digilej mine nye støvler gnaver lidt i mig

Diggiloo digilej mine nye støvler gnaver lidt i mig

by Nicolai Klingenberg

Om end sangtitlen med svensk firserrelation er en smule omskrevet, så er der noget om snakken. Jeg faldt pladask for et par nye brogue boots fra Jasper Conran, men støvletten er ikke lutter lagkage”¦.

Der er de - de nye boots. Med bid i...

Jeg kunne ikke finde min pæne brune sko, men jeg ved, de bare har forputtet sig. Til gengæld blev jeg begejstret, da jeg faldt over disse støvletter. Jeg slog til, købte dem, og tog dem på.

J.C. blandt venner - jeg kalder ham bare Jasper Conran. Og navnet har jeg hørt før - men ejer intet fra ham med undtagelse af disse.

Efter tre dage med flittig brug, fik jeg dog hudafskrabninger på storetåen – sådan ovenpå. Og faktisk på begge. Det er så også det eneste, jeg har at udsætte på de nye støvletter – til gengæld er det rigeligt. Der var intet at udsætte på sagerne under testen eller de første timer, men nu er den gal. Konklusion: Ikke til hverdagsbrug.

Sådan lidt "tilted fashion shoot".

You may also like

9 comments

Ulrik 25. november 2010 - 09:31

Ja, så har du et problem, for du har jo allerede ‘blogget’ dem og så er der vel ikke mere at gøre :o)

Reply
FWK 25. november 2010 - 10:23

Det er jo læder, så der skal bare bruges lidt mere. Du kan købe noget skum som hedder “Stretch” det sprayer du på hvor den gnaver og tager den så på, hvorefter læderet vil give sig. Du kan også bare tage den gamle rute, og gå med to par sokker på i denne kolde tid, efter 1 måned burde passe dine fødder perfekt.
Men der er jo mange muligheder. På frederiksberg, kan du på en fodklinik få udvidet dem til dine præcise mål.

Reply
Philip Bo 25. november 2010 - 13:57

Synes de ser fine ud. Og de burde give sig med tiden, ellers kan de fleste (rigtige) skomagere udvide dem.

Men er de ikke med lædersål? Det kan også godt påvirke hvordan ens fødder har det i den først tid eftersom de er meget hårde. Derudover skal du nok ikke bruge dem i sne (og specielt ikke hvis der er saltet) eftersom dette vil udtøre sålen. Det er dog lige gyldigt hvis det kun er denne sæson du vil bruge dem, men hvis du også vil have glæde af dem på længere sigt burde du ikke bruge dem ude som vejret er nu, – forudsat det er lædersål.

Reply
Philip Bo 25. november 2010 - 14:03

Derudover kan du med fordel omsnørre støvlerne da de så vil sidde pænere på foden. Den ende der kommer fra det nedereste sæt huller bør også komme op igennem det øverste sæt huller, – således at snørrebåndene krydser inden de kommer til at blive snørret i gribekrogene (i stedet for at enden fra det nederste sæt huller går direkte i gribekrogene).

Reply
Nicolai Klingenberg 25. november 2010 - 16:06

Tak for super god feedback – jeg tror, at to par strømper vil gøre det. Alternativt suppleret med “Stretch”, som jeg ikke kendte til. 😀

Og de bliver inde i regn, sne, slud og salt. Tak Philip for snørrebåndstippet!

Reply
Oliver Kierulf Lassen 25. november 2010 - 19:46

De er fandme fede!

Må man spare hvad sådan en sag koster:)?

Reply
repsak 25. november 2010 - 22:24

…….ja lykkens galosher kræver nok lidt tilvænning!

Reply
Anders 26. november 2010 - 13:20

eller det gamle fodboldstøvletrick; med ind under den varme bruser..

Reply
Nicolai Klingenberg 26. november 2010 - 16:32

@Oliver – jeg mener, det var omkring 1.000 kroner. Cirkus. 🙂
@Repsak: De har nu altid siddet på mine fødder….
@Anders: Endnu et trick, jeg noterer mig – måske lige lovlig vovet… 😉

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk