Home Grej & grooming Diggiloo digilej mine nye støvler gnaver lidt i mig

Diggiloo digilej mine nye støvler gnaver lidt i mig

written by Nicolai Klingenberg 25. november 2010
Pin It

Om end sangtitlen med svensk firserrelation er en smule omskrevet, så er der noget om snakken. Jeg faldt pladask for et par nye brogue boots fra Jasper Conran, men støvletten er ikke lutter lagkage”¦.

Der er de - de nye boots. Med bid i...

Jeg kunne ikke finde min pæne brune sko, men jeg ved, de bare har forputtet sig. Til gengæld blev jeg begejstret, da jeg faldt over disse støvletter. Jeg slog til, købte dem, og tog dem på.

J.C. blandt venner - jeg kalder ham bare Jasper Conran. Og navnet har jeg hørt før - men ejer intet fra ham med undtagelse af disse.

Efter tre dage med flittig brug, fik jeg dog hudafskrabninger på storetåen – sådan ovenpå. Og faktisk på begge. Det er så også det eneste, jeg har at udsætte på de nye støvletter – til gengæld er det rigeligt. Der var intet at udsætte på sagerne under testen eller de første timer, men nu er den gal. Konklusion: Ikke til hverdagsbrug.

Sådan lidt "tilted fashion shoot".

Pin It

You may also like