Home Kort - men godt En kvik kaffe – og et længere interview

En kvik kaffe – og et længere interview

by Nicolai Klingenberg

Bloggen har det godt. Stigende besøgende, lidt tv – og mange idéer. Blogs i almindelighed er ikke til at komme udenom, hvis du spørger mig. Og det var netop det – og en del andet – jeg blev spurgt om, da jeg blev sat interviewet på Café Aporta for ganske nylig.

En iPhone optager, og jeg noterer mig sager på gammeldags manér.

Hvornår interviewet er ude på tryk, må tiden vise – jeg venter i spænding. Tak for interessen til Hr. Interviewer. Du gjorde det godt.

You may also like

4 comments

Anders 15. november 2010 - 13:42

HAHA, total metaagtigt indlæg der…

Reply
Klingenberg 15. november 2010 - 13:55

Egentlig ja – Anders. Skriv med skriv på. Agtigt. 🙂

Reply
Anders 15. november 2010 - 14:54

Og Ja, Bloggen er på retrotogt med større fokus og professionalitet og mindre lyserød dagbog over sig.

Reply
Klingenberg 15. november 2010 - 14:56

Min – eller i almindelighed? Jeg fornemmer i hvert fald, at blogs i almindelighed har det rigtig godt pt. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk