Home Ure Et spottet ur – med historik og nutidig aktualitet

Et spottet ur – med historik og nutidig aktualitet

written by Nicolai Klingenberg 24. november 2010
Pin It

Selvom det en hel del måneder siden, at Tudor Heritage Chronograph blev præsenteret for verdenspressen, så er historien faktisk endnu ældre. Den nye model spottede jeg for et par uger siden – and I like it a lot.

Der var herligheden - spottet på mandehåndled og med lænke.

Den model, du ser i dette indlæg, har relationer til Tudor Oysterdate Chronograph, som blev til i de tidlige 70’ere. I begyndelsen af 2010 kom nedenstående model så til verden i forbindelse med Tudors rolle som ”Timing Partner” i Porsches One-make cups, hvor 18 Porsche 911 GT3 modeller kører ræs.

Således ser sagen ud med stofrem - og grå skive. Lånt fra Tudors www...

Herunder kan du i øvrigt se en møgfræk og ganske machorelateret Tudor strimmel:

Uret er vokset fra 40 millimeter i 70’erne til 42 i dag, med stållænke eller stofrem (remmen har farverelationer til sikkerhedsselerne) og med to forskellige skivelayouts. Tudor hører i øvrigt til under Rolex, og Tudor har i 1960’erne leveret ure til den franske hærs dykkere, og faktisk var Rolex kronen også brugt på Tudors ure op til 1970’erne, har jeg læst mig frem til.

Og et lille zoom på skiven.

Tak for opmærksomheden

Pin It

You may also like