Home Bobler Sneak peak på to Champagnesmagninger

Sneak peak på to Champagnesmagninger

written by Nicolai Klingenberg 7. november 2010
Pin It

Onsdag og torsdag bød på Champagnesmagning – tre huse på to dage. Der var tale om Krug, Piper-Heidsieck og Charles Heidsieck. Lige nu sidder jeg med en stor portion noter og erindringer, som skal føre til to indlæg.

Hvad en Louboutin sko og Piper-Heidsieck har til fælles, må du lige vente lidt med at få svaret på - men det er en god historie.

Jeg ville blot lige dele et par fotos til de to dage, så du har en lille idé om, hvad der venter sig.

Et par yndige Krug sager i badekarret.

Og så blev der i øvrigt også drukket Champagne på hjemmefronten både fredag og lørdag – fredag en magnum De Saint Gall Premier Cru og lørdag den højtelskede Laurent-Perrier Rosé. Har du drukket Champagne for nylig? Smid en kommentar – og mailer du et foto, kan det være, det ryger med i indlægget. Send det endelig til nk@my-pleasure.dk.

God søndag til jer alle!

I torsdag var der budt til boblende komsammen på

Pin It

You may also like