Home EkviperingKluns Årsagsrelateret ekvipering – årets sidste look

Årsagsrelateret ekvipering – årets sidste look

by Nicolai Klingenberg

En kvik læser spurgte til årets sidste look i gruppen på Facebook – og her er det så!

Hopla - og uden bjælke for øjnene. Det er jo Nytårsaften...

Til looket skal du bruge:

En så tæt på knivskarp sideskilning som muligt

En selvbinder butterfly

En smoking – jeg har tidligere trukket i min sag fra Christian Westphal (se bare her), men i år røg jeg i en veloursag fra skabet. En prototype vistnok – og fra Suit. Beviser i øvrigt, at velour kan bruges til andet end rædselsvækkende juleduge. Og så er min sag ikke nervøs.

Detaljerne samlet set: Klud, butterfly, ur, manchetknapper - og skjorteknapper!

En mellemting mellem en kjole-og-hvidt og smokingskjorte. Skal det være helt korrekt, skal det være uden knækflip, men den skræddersyede sag finder jeg nu mere festlig.

Laksko – jeg har kun et par, og det er de rundsnudede banditter fra Shoo (eksisterer ikke længere) med blå snørrebånd

Dertil et ur – valget faldt lidt Bond-agtigt på min Rolex Submariner fra 1978

Og de nyerhvervede gaveknapper fra Mamma

Uret og dødsskallerne!

Rigtig god aften!

You may also like

7 comments

Thomas 31. december 2010 - 16:51

Lækkert sæt,

Godt nytår!

Thomas

Reply
Mads windeballe 31. december 2010 - 20:44

Jeg Elsker simpelthen de sko:)

Rigtig godt nytår Nicolai.
Forsæt det fantastiske arbejde med din blog i det nye år:)

Reply
Nicolai Klingenberg 1. januar 2011 - 13:54

Tak Mads – jeg sværger, jeg fortsætter! Med og uden laksko.

Reply
Nicolai Klingenberg 1. januar 2011 - 13:55

@Thomas – tak i lige måde! 🙂

Reply
Jesse 1. januar 2011 - 14:59

Møgfedt! Og macho! Du kan om nogen bære det, Hr. Klingenberg!

Reply
Claes 14. januar 2011 - 00:51

Absolut flot. Men – jeg faldt øjeblikkeligt over knækflippen og de blå snørrebånd. Knækflippen er ret provinsiel. Det trækker naturligvis op, at den er skræddersyet. men alligevel – det står jo ikke skrevet på den – gør det?

De blå snørrebånd. Hmm. Det er jo naturligvis et forsøg på at være moderne. Men – hvorfor prøve på det? De er jo bare ikke pæne?

Jeg faldt lige over din blog idag, og jeg finder den yderst interessant. Dejlig læsning!

Mvh. Claes

Reply
Nicolai Klingenberg 14. januar 2011 - 08:46

@Claes: Tak for ordene – også om den provinsielle flip. 😉 Jeg har netop erhvervet mit et par nye og mere spidse laksko, så der er noget at vælge i mellem, når nu den viste laksko er lidt “skæv” (runde snuder og lidt større hæl). Snørebåndene? Der fulgte også et par sorte med, men jeg har kun brugt de blå. De nye sko vil så blive monteret nederst, når det skal være rigtig klassisk. Jeg mangler kun en korrekt skjorte, men jeg er ikke faldet over nogen med en ordentlig pasform. Tips modtages gerne!

PS: Der står ikke på skjorten, at den er skræddersyet – du kan se et indlæg om en anden syet sag her:
https://my-pleasure.dk/2010/02/egoskjorter-med-initialer/

Kig endelig forbi igen!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk