Home Ure Det grønne Rolex – i nyeste version

Det grønne Rolex – i nyeste version

written by Nicolai Klingenberg 16. december 2010
Pin It

Indrømmet – det er ikke en nyhed af den brandvarme slags, men derfor slår jeg lige et slag for Rolex Submariner 116610LV. Jeg spottede nemlig uret in real life for et par uger siden. Og uret blev præsenteret i marts 2010.

Den "nye" grønne - spottet på en heldig ejer.

Selvom diameteren stadig er 40 millimeter, som er typisk for Submarineren, så virker uret altså større end forgængerne. Netop den ”gamle” grønne model var mit allerførste urkøb, og skal jeg være helt reel, så er jeg faktisk mest til den gamle model, du ser herunder. Det kan også blot være et spørgsmål om tilvænning til det nye look, for en mindre portion mundvand ledsagede ”kiggeriet”. Du kan læse mere om den første grønne Rolex her.

Og den "gamle" model - mit første Rolex.

Som du kan se på billederne, så er den nye ”sub” blevet endnu grønnere. Skiven er også blevet grøn i modsætning til den tidligere sorte, men også en ny ”Glidelock clasp” har fundet vej til urets lænke, som gør udvidelsen af lænken nem og værktøjsfri, når den eventuelt skal monteres uden på en dykkerdragt – eller hvis der skulle gå mild elefantitis i håndleddet

Hvilken model bryder du dig bedste om?

Pin It

You may also like