Home Kort - men godt En decemberkonkurrence til dem med automobil

En decemberkonkurrence til dem med automobil

by Nicolai Klingenberg

Hører du til blandt de flittigt læsende, vil du vide, at der er få ting, jeg afskyr. En af disse få ting, er parkering i City. Når jeg smider vognen i City, er det dog altid samme sted – hos min parkeringsven, Ole. Han driver landets frækkeste P-kælder, hvis du spørger mig, og derfor er afsky erstattet af noget nær lykke”¦

Det sorte kort i parkering. Fire af slagsen faktisk.

Tror du, det er overdrevet? Så kør forbi P-huset i Berlingske Karré på Gammel Mønt 1, næste gang du skal ”noget” i København. De parkerer sågar bilen for dig. Gratis. Og du kan låne en paraply, hvis det sner eller regner – eller hvis du bare vil holde noget i hånden.

Dit vogntøj holder i opvarmet kælder, hvorfor du slipper for at skrabe is af ruderne, når du er færdig med dine gøremål i City. Og bliver du forsinket, skal du ikke tilbage og mokke ekstra mønter eller kort i automaten.

Oles (halv)nye autohus...

Nu kan du vinde et af de to kort med 25 timers gratis parkering, som han så venlig har smidt i grams til bloglæserne. Vil du være med? Så send et automobil- eller parkeringsrelateret foto til nk@my-pleasure.dk. En vilkårlig vinder trækkes den 20. december – så kan du eventuelt give kortet i gave, om du lyster.

Sidste sætning kan man kun holde af...

God vind!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk