Home PindemadderBobler En gave i form af rabat til dig – fordi du er så rar

En gave i form af rabat til dig – fordi du er så rar

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Som lovet for et par indlæg siden, så ville der ”inden længe” komme et tilbud, som kun gælder læserne her på bloggen. I dag er dagen. Og det handler om bobler. Til en særdeles attraktiv decemberpris oven i købet. Forvent 20 % – ikke i alkohol, men i rabat. Fordi det er dig.

Grundet en lille smule restsødme anbefaler Andersson også Vouvrayen til sushi.

Det er Mr. Winetrader a.k.a. Champagneprinsen fra Sølvgade, der er kommet i julehumør og gør december lidt mere festligt. Innovationen har fået frit spil, hvorfor han har fået produceret en mængde sprøde bobler fra Vouvray – i en særlig Sélection Winetrader.

Og bare rolig – den er 100 % biodynamisk, så du både god ved miljøet og ganen, når du popper en flaske. Jeg har gjort det – og jeg er ikke skuffet.  Den er knapt så syrlig, som en vanlig Champagne, hvilket nemt kan få kvinderne til at slubre løs af Vouvrayen. Derudover er den dejlig cremet, og jeg kunne med lethed spore blomsteramora, da proppen blev lettet – og der var godt tryk på den i øvrigt.

Her står det meste - vil du vide mere, er jeg sikker på, at Lars kan gøre dig endnu klogere.

”Der findes mange gode alternativer til de mere eksklusive Champagner, og det vil jeg gerne vise med denne flaske – her får du så godt som tre flasker Vouvray i stedet for én flaske Champagne til cirka 500 kroner”, lyder det fra Andersson i Sølvgade, som samtidig pointerer, at den både kan bruges som velkomstdrink eller til lidt sødere sager.

Prisen? Den koster 179 kroner. Men du får som sagt et afslag på 20 %, så du lander på 143,25 kroner. Ring på 33 32 47 85, hvis du lige skal vide dig sikker på åbningstider med mere – alternativt kan du kigge her. Tilbuddet gælder i hele december.

Hav en forrygende december!

Pin It

You may also like

9 comments

Oliver Kierulf Lassen 1. december 2010 - 11:03

Det er da noget jeg virkelig vilde kalde Smukt!

I den anledning må man hellere ind og hælde et par flasker i kurven – god 1 december og vind med bloggen!

Reply
Klingenberg 1. december 2010 - 11:12

Tak for det, Oliver. Håber de vil falde i din smag. :O)

Reply
Palmvig 1. december 2010 - 17:14

Det skal bestemt prøves, tak for tippet!

Reply
Simon 1. december 2010 - 18:01

Jeg smagte den faktisk i weekenden. God til prisen og med sine små elegante bobler og lidt sødme vil den passe perfekt til sushi (det søde matcher wasabi godt)

Bedste hilsener
Simon

Reply
Nicolai Klingenberg 1. december 2010 - 18:48

@Palmvig: Anytime – og afsted med dig!
@Simon: Godt at høre – vil også prøve den til sushi… 🙂

Reply
Flemming 4. december 2010 - 00:32

Fantastisk, men hvad gør man som jyde?

Reply
Nicolai Klingenberg 4. december 2010 - 00:43

Prøv at ring i morgen – kan du klare et større parti, kan I sikkert finde en god løsning. 🙂 Held og lykke. Og tak for kommentaren, Flemming. 🙂

Reply
søren Nøhr 4. januar 2011 - 01:03

En endog meget flot crement til prisen – i det hele taget er Vouvray temmelig underrated i disse år.

Reply
Klingenberg 4. januar 2011 - 09:43

@Søren: Absolut. 🙂 Bobler behøver ikke være Champagne – skal det være en anelse mindre højtideligt, uden at kvaliteten falder, så er ovenstående Vouvray et godt bud. Tak for kommentaren!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk