Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del XIII

Karismatiske mænd – del XIII

by Nicolai Klingenberg

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer tretten er den danske Mads Holger. Læs herunder, hvad manden, der blandt andet drømmer om at eje et land, og som er blevet begavet med ædelmetaller, har på hjerte, når det kommer til det gode liv.

Mads Holger - og en mand ved navn Oleg i baggrunden.

*Jeg kan godt lide at spise på restaurant Al Mercante i Bredgade, fordi maden er fantastisk og stemningen i reglen den rette. Det er indrettet nogenlunde ligesom mit hoved, hvilket vil sige med tunge gardiner, lysekroner mandolinmusik, grappa og kønne gæster. Hertil kommer, at det ligger i skønne Bredgade, og at jeg nødigt færdes for langt væk fra Kongens Nytorv. Sidst jeg var ude ved Nørreport fik jeg det rigtig rigtig skidt længe efter.

Til højbords - måske med hjemmelavede cashewnødder af den letsaltede slags...


*Mit ur er et
lommeur, og det fik jeg, da jeg var sammen med den eneste kvindelige kystvagt i Piraeus. Jeg havde mødt hende en nat på en lille ubeboet ø mellem den græske ø, Symi og det tyrkiske fastland, hvor vi dansede den traditionelle Hasapikos dans. Siden inviterede jeg hende til Paris på hotel Ritz, hvor hun dydig, som hun var, ikke ville dele seng med mig. Derfor sov vi første nat begge på gulvet på hver side af den store dobbeltseng. Hun nægtede at bruge den, hvis jeg skulle ligge på gulvet og jeg selv nægtede at ligge under den ægyptiske silke med hende på persertæppet, så sådan blev det, men hun tøede siden op og forærede mig bemeldte ur samt et kors, som hun købte i Galeries Lafayette.

* Immateriel luksus i min verden er
Anna Netrebko, den russiske sopran. Hun er både meget luksuriøs og på sin vis også immateriel. Hertil kommer, at hun er så smuk som guld under vand.

*Jeg drømmer om at eje Rusland. Det ville være rart at have, selvom der bliver meget koldt om vinteren. De bor så pænt, navnlig i Sankt Petersborg og Moskva, hvor jeg for tiden rejser meget.

*En rigtig mand kan altid
have det svært i Danmark, fordi Danmark så gerne vil være et moderne land, og moderniteten bare ikke er indrettet til maskulinitet. Heldigvis er den slut og tiderne under hastig forandring, så jeg tror, at det i fremtiden bliver nemmere, men alle prøver så febrilsk at definere eller være den moderne mand, og han findes ikke, for enten er man en mand, eller også er man moderne. Jeg hader modernitet, det er kun for katalanere, gymnasielærere og amerikanere, der går med kasketter, selvom de er voksne.

Mads Holger i Rusland - et land han gerne vil eje.

*En hver mand bør anskaffe ballerinaer. De er specielt gode at have om sommeren, de kan snurre rundt og gå på tæer, og så pynter de ligesom Fabergéæg. Man bør dog også i tidens fylde anskaffe sig en jagtfalk. Den liver op i gadebilledet på en helt anden måde end Hella Joof.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver
cashewnødder (let saltede), det er ikke så svært at lave, og jeg er ikke noget gastronomisk vidunder.

I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden min livgarde fra Herlufsholm.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg
svømmede over Bosporus Strædet for at imponere de syriske søstre, der siden belønnede mig ved at invitere mig til Damaskus. De skænkede mig også meget sølv, fordi jeg lærte dem om geometri.

You may also like

6 comments

Mads Windeballe 13. december 2010 - 10:37

Meget meget underholdende mand 🙂

Reply
Peter G 13. december 2010 - 13:04

ha ha… Gode gamle Mads Holger. Han er nu mere en karikatur end han er karismatisk!

Reply
Nicolai Rasmussen 13. december 2010 - 13:49

Holger er Holger – en fantastisk figur – indre by ville være et trist sted uden ham. Hans boots lyser op alle vegne, hvor han færdes 😀

Reply
Vincent W 14. december 2010 - 00:45

Stor tak for dette indlæg – det er altid både interessant og underholdende at få Mads Holgers syn på tilværelsen 🙂

Reply
Rasmus Thrane 16. december 2010 - 20:22

Godt indlæg,- Mads har søreme en pointe i, at enten er man en mand ellers er man moderne.

Reply
Simon Lennet 22. december 2010 - 09:51

Fabelagtigt Holger..

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk