Home Bobler På besøg i Georg Jensens Icon lounge i Kastrup

På besøg i Georg Jensens Icon lounge i Kastrup

written by Nicolai Klingenberg 20. december 2010
Pin It

Er du god ven af Georg Jensen, så kan du passende tage til lufthavnen et par timer eller tre i forvejen. Den nye Ikon Lounge har nemlig rigeligt at byde på, hvis du vel at mærke har et kort til loungen”¦

Atmosfærefyldt og med danske ikoner.

Dansk design med efternavne som Jacobsen, Jensen og Olufsen pryder den hyggelig, lille lounge, mens lekture af international og dansk afstamning ligger til fri afbenyttelse. Og festen fortsætter. Slå dig ned i Svanen, lur på de levende billeder på BeoVision’en, og nyd et glas bobler fra Ruinart eller en omgang frisk flydende velvære fra Joe & The Juice.

Det er deroppe, det sker - benyt trappen, hvis du har adgang, og du har internet, magasiner, flydende, fast, B&O og Arne Jacobsen. Plus en god udsigt.

Hvis det ikke er luksus, så ved jeg ikke, hvad det er. Jeg tager hatten af for initiativet, som Georg Jensens direktør, Ulrik Garde Due, har taget. Tiden var knap, da jeg skød billederne, men jeg lover, at jeg vil gøre mit for at opleve en god stund i loungen, næste gang jeg kommer til lufthavnen.

Lidt genskær i vægdekorationen, men tiden var knap - og pointen klar: Her er lækkert.

Som det ser ud nu, er alle kort havnet hos de 300 kortholdere, som er blevet inviteret til at besøge loungen, når det ønskes.

Bobler og afgangsskærm - så er der måske lige tid til et glas mere?

Pin It

You may also like